UZNEMIRUJUĆI VIDEO OD KOJEG JE MNOGIMA POZLILO: Nikada ne ostavljajte bebu sa ovim! (VIDEO)
Horor snimak, Foto: FOTO: TIKTOK/SCREENSHOT/SAFESLEEPABC

gledate na svoju odgovornost!

UZNEMIRUJUĆI VIDEO OD KOJEG JE MNOGIMA POZLILO: Nikada ne ostavljajte bebu sa ovim! (VIDEO)

Snimak bebe koja se guši je nešto najstrašnije što ste videli

Objavljeno:

Svaki roditelj će vam reći, da onog trenutka kada beba uđe u dom, sa sobom donese brigu. Osećaj straha i neprestane strepnje za svoje potomke nikada ne napušta roditelje, čak ni kada oni postanu "svji ljudi".

Naravno, kada se deca mala ta briga se najviše zasniva na strahu "da će im se nešto nepredviđeno desiti", a da dete neće umeti, neće niti u mogućnosti da upozori na opsanost.

Na tikToku je osvanuo snimak koji je retko kojeg roditelja ostavio razvodušnim. Kamera je zabeležila trenutak kada bebica tokom noći navlači ćebence preko lica i počinje da se guši.

Zastrašujući video koji se ovih dana deli društvenim mrežama, upozorenje je svim roditeljima da i najbezazlenije stvari, poput ćebera, mogu biti opasne po novorođenčad.

- Ne ostavljajte ništa u bebinom krevecu. Ova je beba spasena na vrijeme, ali neke druge neće biti te sreće - piše uz snimak koji je trgnuo mnoge koji su priznali da im je pozlolp nakon što su ga pogledali.

Rizik za smrt u kolevci najveći je tokom prvih šest meseci bebinog života i u tom razdoblju beba treba da spava isključivo na leđima, a uzvišenje na glavu, odnosno tanji jastik, možete staviti ispod dušeka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.