LEKAR VIDEO NEVEROVATNE SIMBOLE NA TELU PACIJENTA! Nije više mogao da ćuti, sve je ispričao, OVO je HOROR!
Lekar/ilustracija, Foto: IZVOR: TANJUG/AP/BERNAT ARMANGUE

užas

LEKAR VIDEO NEVEROVATNE SIMBOLE NA TELU PACIJENTA! Nije više mogao da ćuti, sve je ispričao, OVO je HOROR!

"Po prvi put prepoznajem da sam oklevao. Pandemija me je izmučila", rekao je. "I shvatam da možda to nije u redu", završio je svoj tvit Nikols.

Objavljeno: 05.12.2020. 23:30h
  • 1

Jevrejski lekar iz Kalifornije podelio je na društvenim mrežama neverovatno iskustvo. On je svoje pratioce obavestio da je video neonacističke tetovaže na telu teško bolesnog čoveka kojeg je lečio.

Dok je njegov tim, u kojem su bili medicinska sestra Afroamerikanka i specijalista za respiratorne bolesti azijskog porekla, pripremao čoveka za intubaciju, Tejlor Nikols je na Twitteru objavio da je video nacističke tetovaže.

"Svastika se isticala na njegovim grudima. SS tetovaže i druge oznake koje su ranije bile prekrivene njegovom košuljom sada su bile očigledne", tvitovao je Nikols.

"Svi smo videli. Simboli mržnje na njegovom telu su očigledni i s ponosom su pokazivali njegove stavove. Svi smo znali šta misli o nama. Kako je cenio naše živote", rekao je Nikols, kojeg su povodom njegovog iskustvu kasnije intervjuisali razni mediji.

Nikols je za medije, pored iskustva sa simbolima mržnje govorio i o sukobljenim emocijama koje je osećao, tokom više meseci borbe sa koronavirusom i gledanja pacijenata kako umiru, dok je živeo izolovano kako bi izbegao kontaminaciju najmilijih, neprestano u strahu da se i sam ne razboli.

"Na nesreću, društvo se pokazalo nespremnim da sluša nauku ili naše molbe. Preklinjući ljude da ovo shvate ozbiljno, da ostanu kod kuće, nose masku i budu prekid u lancu prenosa virusa", rekao je on.

Nikols je rekao da ga je čovek koga je opisao kao starijeg molio da mu spasi život.

"Ne dozvoli mi da umrem, doktore", rekao je bolesnik, prema Nikolsu.

Čovek je primljen u bolnicu u blizini Sakramenta sredinom novembra, sa simptomima teškog disanja. Izgledao je bolesno i uplašeno.

„Uverio sam ga da ćemo svi naporno raditi na tome da se brinemo o njemu i održimo ga u životu koliko je to u našoj moći“, rekao je Nikols priznajući da se zapitao kako je taj čovek postupio da su uloge zamenjene.

"Po prvi put prepoznajem da sam oklevao. Pandemija me je izmučila", rekao je. "I shvatam da možda to nije u redu", završio je svoj tvit Nikols.

Bonus video:

(Espreso.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media