Odsekao je uši i istetovirao facu da bi izgledao kao papagaj?! (VIDEO)

želi kljun umesto nosa

Odsekao je uši i istetovirao facu da bi izgledao kao papagaj?! (VIDEO)

Izgledam sjajno i to je najbolja stvar koja mi se dogodila. Srećan sam i ne mogu prestati da se gledam u ogledalo. Želim da izgledam kao moji papagaji što je više moguće
Objavljeno:

Ted Richards (56) je čovek koji ne krije opsesiju svojim ljubimcima. Zbog toga je, svojim papagajima u čast, istetovirao oči i lice. Ted trenutno traga za hirurgom koji će mu napraviti kljun umesto nosa. SRPSKA POSLA: Istetovirao svinje, poljski WC i kazan rakije na leđima! (FOTO) Da bi ličio na svog pernatog prijatelja, on je hirurški uklonio uši operacijom koja je trajala šest sati. Ovaj ekscentrični ljubitelj životinja ima 110 tetovaža, 50 pirsinga i razrezan jezik. – Izgledam sjajno i to je najbolja stvar koja mi se dogodila. Srećan sam i ne mogu prestati da se gledam u ogledalo. Želim da izgledam kao moji papagaji što je više moguće - ispričao je Richards.

Printscreen/Moevideo.net
Richards živi u Hartcliffu u Bristolu sa četiri papige, iguanom i pit-bullom. Ako ste mislili da zbog svog nesvakidašnjeg izgleda nema lepšu polovinu - prevarili ste se. Njegova devojka zove se Suzana, i oduševljena je njegovim izgledom. Kako Ted kaže, ona se i sama podvrgla promeni svog fizičkog izgleda. Mišljenja su podeljena, od toga da je on kul tip, do toga da izgleda kao nakaza? U koju kategoriju bi ga vi svrstali? (Espreso.co.rs / Izvor: Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.