SALO SE PRELIVALO SVUDA, SVI BEŽALI OD NATALIJE ZBOG NJENOG IZGLEDA: Kada je smršala postala najbolja RIBA NA SVETU
Foto: Profimedia

neverovatno

SALO SE PRELIVALO SVUDA, SVI BEŽALI OD NATALIJE ZBOG NJENOG IZGLEDA: Kada je smršala postala najbolja RIBA NA SVETU

Natali izgleda sasvim drugačije

Objavljeno:

Natali Vargas iz Los Anđelesa oduvek je kuburila sa kilogramima, pre svega jer je uživala u izlascima, odlasku iu restorane i brzoj hrani. Do 28. godine već je imala 140 kilograma i nosila je veličinu 4 XL.

Sve se promenilo kada su joj lekari rekli da postoji velika šansa da razvije niz bolesti koje mogu da joj ugroze život, te da će doslovce umreti ako ne izgubi ogroman broj kilograma.

foto: Profimedia

Natali je ova spoznaja trgla preko noći, te se bacila na korigovanu ishranu i specifičan režim vežbanja. Za 18 meseci uspela je da izgubi preko 20 kilograma - ishranu je bazirala na piletini i grilovanom povrću, te je posećivala teretanu dva puta nedeljno.

foto: Profimedia

No, ubrzo je povredila koleno, upravo zbog svoje težine, te je bila sprečena u daljem nastojanju da dovede figuru u red. Lekar joj je rekao da ima dve mogućnosti - da operiše koleno ili da razmotir operaciju mršavljenja kako bi se ublažio pritisak koji njena težina vrši na koleno.

foto: Profimedia

Uprkos tome što joj je pomisao na operaciju bila zastrašujuća, ova medicinska sestra rešila je da ugrabi svoju šansu za lakši i zdraviji život. U septembru 2019. Natali se podvrgla smanjenju želuca i to za 80 odsto, što je njen dnevni unos kalorija sa 3.000 smanjilo na 1.200.

Od tada je uspela da smrša dodatnih 45 kilograma, te danas brojka na vagi pokazuje 75, a Natali izgleda sasvim drugačije. Uostalom, uverite se i sami na fotografijama!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.