Beba džin ipak nije rođena u Preševu: Novinari, stvarno mnogo lažete :)
Foto: Giphy

Novinarska patka

Beba džin ipak nije rođena u Preševu: Novinari, stvarno mnogo lažete :)

Provereno je i u domu zdravlja i ostalim bolnicama, kao i kod lekara i medicinskih sestara. Takva beba definitivno nije rođena u Preševu. Taj portal su napravili bivši borci UČBM koji žive u Švajcarskoj. Vrlo su skloni da izmišljaju priče koje ne postoje
Objavljeno: 17:51h

Vest da je Preševo je dobilo svog Erdogana kada je na svet došla beba teška čak 7,8 kilograma odjeknula je društvenim mrežama poput munje, ali se ispostavilo da je u pitanju bilo samo pisanje lokalnog sajta jer u porodilištu kažu da informacija nije tačna.

Rođena king sajz beba u Preševu, ima 7,8 kila i zove se - Erdogan!

- To ništa nije tačno. Provereno je i u domu zdravlja i ostalim bolnicama, kao i kod lekara i medicinskih sestara. Takva beba definitivno nije rođena u Preševu. Taj portal su napravili bivši borci UČBM koji žive u Švajcarskoj. Vrlo su skloni da izmišljaju priče koje ne postoje. Oni vesti slažu u Švajcarskoj. Znali su da će se vest dobro čitati i prenositi jer je slučaj zaista neverovatan, još je beba navodno teška osam kilograma, a još se zove kao jedan od najmoćnijih političara sveta - ispričao je dobro obavešteni izvor za Alo, koji je dobro upoznat s dešavanjima u Preševu.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.