LIK SILOVAO KOKOŠKU, SVE JE SNIMIO! I to ne samo jednom... IZMEĐU JE OPŠTIO I SA NJOM!
Snimci koje ste napravili izazivaju nepodnošljivu mučninu kod svakog normalnog čoveka - rekao je sudija, Foto: Printscreen/LiveLeak

IZOPAČENA AKCIJA

LIK SILOVAO KOKOŠKU, SVE JE SNIMIO! I to ne samo jednom... IZMEĐU JE OPŠTIO I SA NJOM!

Snimci koje ste napravili izazivaju nepodnošljivu mučninu kod svakog normalnog čoveka - rekao je sudija

Objavljeno:

Užasan snimak na kojem Rehan Bejg (37) iz engleskog grada Bredforda seksualno zlostavlja kokoške koje je čuvao kućne ljubimce sačuvan je pod nazivom ,,porodični video'' i snimila ga je njegova rođena žena Halima prenose engleski mediji.

Ovaj sodomistički bračni par je instalirao ,,GoPro'' kameru u podrumu gde se nalazila nedužna životinja. Na odvratnom snimku se bidi kako Bejg ,,vodi ljubav'' sa kokoškom, a pošto mu je to bilo malo, naterao je i ženu da mu se pridruži, pa je bolesni manijak prvo snimao seks sa kokoškom, pa sa ženom, pa opet sa kokoškom...

Nijedna kokoška nije preživela taj tretman. Policija je, osim dokaza o seksualnom nasilju nad životinjama, u kući pronašla i dečju pornografiju, kao i 0,5 grama kokaina i pet grama marihuane. Bejg je osuđen na tri godine zatvora a sudija Ričsrd Mensel je prilikom izricanja presude rekao da se njegovo ponašanje izopačeno i perverzno.

- Zbog sopstvenog bolesnog seksualnog nagona počinili ste čin neizrečivog nasilja prema životinjama. Snimci koje ste napravili izazivaju nepodnošljivu mučninu kod svakog normalnog čoveka - rekao je sudija.

Halima Bejg (38) priznala je da je znala za ,,izopačene akcije'' svog muža, ali je osuđena samo na uslovnu kaznu jer je sud utvrdio da je bila izložena porodičnom nasilju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.