Ljubomorni muž ubio ženu i nije se ni OSVRNUO, ali kad je saznao da se ovo dogodilo bebi – RASPAO se!
Porodica Lopez, Foto: Printscreen

UŽASNO!

Ljubomorni muž ubio ženu i nije se ni OSVRNUO, ali kad je saznao da se ovo dogodilo bebi – RASPAO se!

Plan je imao jednu grešku i zbog nje je čovek izgubio glavu

Objavljeno:

Užasan zločin potresao je građane Itapeme u Brazilu. Hozieli Lopez (36) ubio je svoju suprugu i bebu nakon što ih je otrovao u naletu ljubomore.

Meta je zapravo bila samo žena, dok je beba izdahnula od veće količine otrova koju je u sebe nažalost unela kroz majčino mleko.

Hozieli se na trovanje porodice odlučio kada je otkrio da žena ima ljubavnika, te da planira da se odseli kod njega. Smišljao je nedeljama kako da je kazni zbog toga, pa je došao na ideju da bi trovanje preko hrane bila najbolja opcija. To je otkrio jedan rođak kojem se ljubomorni muž poverio pred ubistvo. Ipak, nije računao na to da će umreti i beba.

Kada se zločin odigrao, žena se samo sručila na pod. Hozieli se pravio da ništa ne zna, pa joj je rekao da će ih odvesti oboje u bolnicu, pošto je i beba pokazivala znake mučnine i trovanja. Već tada Hozieli nije mogao da veruje očima da će možda i sin umreti, ali se nadao da će nekako preživeti. Nije mu bilo jasno kako je i on otrovan.

Videvši da oboje umiru, umesto u bolnicu odvezao ih je u srce džungle gde ih je oboje i sahranio.

Supruga i beba su proglašeni nestalim 15. septembra, dok se muž sam prijavio u policiju nedelju dana kasnije zbog griže savesti što je ubio i bebu. Pred policajcima je plakao kao malo dete, ne verujući da je umro i dečak, pa je zbog toga rešio da sve prizna.

“Video je da neće moći u bekstvu da se nosi sa osećajem krivice zbog ubistva bebe. Savest mu je odmah proradila”, rekli su brazilski policajci koji su se našli u stanici na licu mesta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs / mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.