POHOTNA DIREKTORKA SILOVALA UČENIKE! Kada je trebalo da ode u zatvor, desilo se nešto nerealno!
Malka Lejfer, Foto: Printscreen/Youtube

JEZIVO!

POHOTNA DIREKTORKA SILOVALA UČENIKE! Kada je trebalo da ode u zatvor, desilo se nešto nerealno!

Ona je negirala ove optužbe i rekla da je nevina

Objavljeno:

Sud je naredio da se bivša direktorka Malka Lejfer (53) izruči Melburnu iz Izraela kako bi se suočila sa desetinama optužbi za seksualno zlostavljanja dece, koje je navodno počinila dok je bila na čelu pravoslavne škole.

Traže je po 74 optužbe u vezi sa seksualnim zlostavljanjem dece iz vremena kada je bila šef škole Adas Izrael u Elsternviku, na jugoistoku Melburna.

Odluka je doneta na sudu u Izraelu u ponedeljak, a bivša direktorka vratiće se u Viktoriju kako bi se suočila sa optužbama.

Lejfer se godinama bori protiv zahteva za izručenje koje je podnela policija Viktorije, stopirajući traženje pravde za svoje navodne žrtve.

Lejfer je pobegla iz Australije 2008. godine nakon što su se pojavili navodi o seksualnom zlostavljanju koje je navodno počinila. Škola u kojoj je radila kupila joj je karte i odvela je u Izrael gde je i ostala sve ovo vreme.

U 2017. izraelski sud proglasio je Lejfer nesposobnom za suđenje zbog mentalnih bolesti, ali je ponovo uhapšena 2018. godine.

Otkriveno je da živi normalnim i zdravim životom, a tajna kamera snimila je kako sa lakoćom obavlja posao, prenosi Njuz.com.au.

Optužena je za desetine slučajeva seksualnog zlostavljanja i silovanja učenika u ultrapravoslavnoj školi Adas Israel u Melburnu, gde je bila direktorka.

Ona je negirala ove optužbe i rekla da je nevina.

Dasi Erlič i njene sestre Nikol Mejer i Eli Saper su među onima koji su optužili direktorku za zlostavljanje.

- Zaista cenimo svaku osobu koja stoji uz nas u odbijanju da ćutimo! Danas su nam se srca nasmejala! - jedna od njenih navodnih žrtava Dasi Erlič napisala je na društvenim mrežama nakon saznanja da će Lejfer biti izručena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.