VALENTINA JE TRAŽILA MUŽA NA NETU, A NAŠLA LJUBOMORNOG MANIJAKA! Silovao joj ćerke, pa im uradio nešto još JEZIVIJE
Silovao joj ćerke, Foto: Printscreen

HOROR

VALENTINA JE TRAŽILA MUŽA NA NETU, A NAŠLA LJUBOMORNOG MANIJAKA! Silovao joj ćerke, pa im uradio nešto još JEZIVIJE

Molčanov je, naime, 2010. godine pušten na slobodu nakon što je izdržao dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog pedofilije i ubistva

Objavljeno:

Ruskinja Valentina Saprunova saznala da je njen verenik Vitalij Molčanov osuđivani psihopata tek kada joj je silovao i raskomadao ćerke Janu (13) i Elenu (8). Policija traga za odbeglim ludakom.

Razvedena medicinska sestra upoznala je poremećenog Vitalija pre šest meseci na internetu, a početkom avgusta se zbog njega sa decom preselila iz Sibira na sam zapad Rusije, u grad Ribinsk u Jaroslavskoj oblasti. Međutim, u utorak uveče, kada se vratila kući sa posla, zatekao ju je jeziv prizor i saznanje da je čovek u koga se zaljubila prvo silovao, a zatim nožem raskomadao njene maloletne ćerke, te da mu to nije bio prvi put da počini tako jeziv zločin.

Molčanov je, naime, 2010. godine pušten na slobodu nakon što je izdržao dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog pedofilije i ubistva, ali je svoju mračnu prošlost uspešno krio od okoline punih deset godina. Ruski mediji pišu da je Valentina saznala za njegove prethodne zločine tek kada su je policajci upitali kako je mogla da ostavi decu samu sa osvedočenim monstrumom. Ona im je ispričala da je Vitalija upoznala pre šest meseci na internetu, da je mislila da je on "čovek njenog života", da su nedavno počeli da žive zajedno i da nije imala pojma da je ranije osuđivan zbog pedofilije i ubistva.

Prevario i komšije

Stanari zgrade u Ribinsku u kojoj je Molčanov živeo kažu da su bili šokirani kad su shvatili da im je komšija bio poremećeni pedofil i ubica, te da su mislili da je skroman i vredan električar.

- Uvek se pristojno javljao na hodniku, izgledao je kao dobar i vredan čovek. Radio je nešto sa strujom, mislim da je bio električar. Strašno je šta je uradio tim devojčicama. On je zver, treba ga kastrirati - ispričala je novinarima njegova komšinica.

- Rekla je da se preselila sa ćerkama iz Sibira, da je prevalila 2.500 kilometara kako bi živela sa novim verenikom. Bukvalno je izgubila svest kada su joj policajci objasnili sa kim se verila - rekao je izvor iz istrage za ruski list "Komsomoljskaja pravda".

Napadi besa i ljubomore

Valentina je istražiteljima otkrila da je počela da se svađa sa Vitalijem kada se zaposlila u bolnici u Ribinsku, jer je imala 24-časovne smene, pa je on sam čuvao decu kod kuće. Često je dobijao napade besa i ljubomore, ali je ona mislila da je to samo faza.

Nakon brutalnog zločina, Molčanov je na belom biciklu pobegao u nepoznatom pravcu, a ruska policija je njegovo hapšenje označila kao prioritet. Mediji javljaju da više od 100 policajaca radi na slučaju i da se očekuje da će uskoro biti uhvaćen.

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.