ZMIJA ŽENI UPUZALA U USTA DOK JE SPAVALA I UŠLA U JEDNJAK: Ovo je snimak lekara koji joj VADE GMIZAVCA! (VIDEO)
Zmija, Foto: Youtube

Užasno

ZMIJA ŽENI UPUZALA U USTA DOK JE SPAVALA I UŠLA U JEDNJAK: Ovo je snimak lekara koji joj VADE GMIZAVCA! (VIDEO)

Uz pomoć specijalnih cevi i instrumenata, medicinsko osoblje izvelo je nesvakidašnji zahvat i doktor je iz usta žene konačno izvukao - zmiju. Lekari najpre nisu znali šta su izvukli iz tela žene, ali je jasno koliko su bili iznenađeni kada su shvatili da je reč o zmiji

Objavljeno: 10:29h

Uz pomoć specijalnih cevi i instrumenata, medicinsko osoblje izvelo je nesvakidašnji zahvat i doktor je iz usta žene konačno izvukao - zmiju.

Zmija duga skoro metar i po izvađena je iz usta jedne Ruskinje. U usta žene, zmija je najverovatnije ušla dok je spavala u dvorištu svoje kuće u Dagestanu. Za sada neimenovana žena se, pošto se probudila, osećala vrlo loše i pozvala je hitnu pomoć. Prebačena je u bolnicu i posle osnovnog pregleda, odmah je stavljena pod opštu anesteziju.

Uz pomoć specijalnih cevi i instrumenata, medicinsko osoblje izvelo je nesvakidašnji zahvat i doktor je iz usta žene konačno izvukao - zmiju. Lekari najpre nisu znali šta su izvukli iz tela žene, ali je jasno koliko su bili iznenađeni kada su shvatili da je reč o zmiji.

Neki od članova medicinskog tima koji su učestvovali u zahvatu su vrisnuli kada su videli koliko je zmija dugačka. Izvađenu životinju odložili su u kantu za medicinski otpad, ali nema izveštaja o tome da li je zmija još živa, koje je vrste, i koliko je dugo bila u telu žene. Zdravstveni zvaničnici u Dagestanu nisu komentarisali slučaj.

Meštani sela Levasi, koje ima oko 11.000 stanovnika, u kojem se desio incident, kažu da se ovako nešto skoro nikada nije desilo, dok neki stariji građani ipak savetuju mlade da ne spavaju napolju zbog opasnosti od zmija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.