OVAJ OTAC JE SVOJOJ BEBI URADIO NEŠTO UŽASNO! Snimak gledajte na svoju odgovonost, JEZA! (VIDEO)
Mogao je da povredi ćerku, Foto: Ilustracija, Printscreen Youtube/CELEB FIGURE

fali mu daska u glavi

OVAJ OTAC JE SVOJOJ BEBI URADIO NEŠTO UŽASNO! Snimak gledajte na svoju odgovonost, JEZA! (VIDEO)

S druge strane, stručnjaci tvrde da je se okretanjem bebe naopako rizikuju ozbiljne povrede, uključujući lom vrata i krvarenje.

Objavljeno: 20:59h

Igor Kravtasov, otac koji je na društvenim mrežama objavio snimak u kojem svoju kćer, bebu staru šest nedelja, trese i okreće naopako držeći je za jednu nogu, priveden je nakon što je video stigao do službi za zaštitu dece.

Ovaj 35-godišnjak iz Moskve koji želi postati "influenser" rekao je da veruje da se s bebama treba postupati kao sa majmunima. Priznao je da je bio neoprezan, ali je dodao da ima svoje stavove o odgoju dece.

- Ako pogledamo male majmune, oni su vrlo okretna stvorenja. Potomci smo majmuna, pa tu aktivnost moramo razvijati u ranom detinjstvu. To pomaže ispravnom formiranju kostiju. Ligamenti i zglobovi postaju pokretniji" kazao je Kravtasov kojeg je deo pratitelja podržao jer, kako navode, takva "akrobacija" je slična dečjoj jogi ili gimnastici.

S druge strane, stručnjaci tvrde da je se okretanjem bebe naopako rizikuju ozbiljne povrede, uključujući lom vrata i krvarenje. Zato socijalne službe razmatraju hoće li im oduzeti starateljstvo. Njegova osam godina mlađa supruga Darja Getmanska takođe je u pritvoru jer nije ništa preduzela.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.