PROBUDILA SE PORED DEČKA I UHVATILA GA KAKO RADI OVO: Šok ispovest! Noću ima BAŠ GROZNU NAVIKU
Momak i devojka, Foto: Profimedia

bila je zgrožena

PROBUDILA SE PORED DEČKA I UHVATILA GA KAKO RADI OVO: Šok ispovest! Noću ima BAŠ GROZNU NAVIKU

Devojka kaže kako je pokušala da bude razumna

Objavljeno:

Jedna devojka ostala je "uznemirena i zgrožena" zbog odvratne navike svog dečka koju ima kako ne bi usred noći ustajao da ide u WC.

Pitali su je zašto je još uvek sa svojim dečkom nakon što je zatražila savet kako bi izašla na kraj s tom njegovom nezgodnom navikom koju su drugi opisali kao "apsolutno odvratnu". Objasnila im je kako kuću dele s još jednim ukućanom. Spavaće sobe se nalaze na spratu, a jedno kupatilo smešteno je u prizemlju.

Njen dečko tokom noći mokri u čaše za piće koje je koristio dan ranije, a zatim ih ostavlja tokom noći na svom noćnom ormariću.

- Prvi put kad se to dogodilo našla sam jednu od naših čaša punu urina na njegovom noćnom ormariću. To se sada događa vrlo često, a on te čaše ponekad ostavlja u spavaćoj sobi ceo dan ili duže - rekla je nesrećna devojka.

- Delimično priznaje da je to odvratno i da mu se ne bi svidelo kada bi neko drugi to radio, ali čini se da generalno ne misli da je to neki veliki problem. Uzrujam se i zgrozim svaki put kad vidim te čaše - ispričala je te je naglasila kako se ta odvratna tečnost svaki čas može proliti po kući jer imaju i ljubimce.

Devojka kaže kako je pokušala da bude razumna, pa mu je predložila da nabavi posebnu posudu s poklopcem, ali on i dalje koristi čaše iz kojih su pili te se ponaša kao žrtva kad se zbog toga ona uznemiri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Reddit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.