ISPOSTAVILO SE DA BAKA NIJE MRTVA! Sve je bilo spremno za sahranu, a onda se desilo nešto što im je skratilo ŽIVOT
Mrtvački sanduk, Foto: Nebojša Mandić

neverovatno

ISPOSTAVILO SE DA BAKA NIJE MRTVA! Sve je bilo spremno za sahranu, a onda se desilo nešto što im je skratilo ŽIVOT

Porodica planira da tuži bolnicu!

Objavljeno:

Osamdesetjednogodišnja Zinaida Kononova imala je operaciju slepog creva, nako čega je proglašena mrtvom. Njena porodica je ubrzo obaveštena o smrti i počela je sa pripremama za sahranu. 14. avgusta oko 13 sati, baka je prebačena u mrtvačnicu u oblasti Kursk.

Međutim, skoro sedam sati kasnije, u 8 sati ujutro, zaposleni u mrtvačnici je bio šokiran kada je zatekao Zinaidu kako leži na podu, prenosi "Cdm.me".

Ispostavilo se da baka ipak nije mrtva i da je pokušala da siđe sa stola za obdukciju, ali je pala.

Vozač hitne pomoći koji je čuo buku iz mrtvačnice se preplašio kada je čuo uplašen glas zaposlenog u mrtvačnici kako viče: "Bako, lezi, bako, budi mirna."

Mislio je da je zaposleni poludeo i da je počeo da razgovara sa mrtvim ljudima, ali kada je ušao u prostoriju i video da ga penzionerka drži za ruku i traži pomoć, sve mu je bilo jasno.

Zinaida je prebačena na odeljenje intenzivne njege i njena porodica je obaveštena da je živa i da je došlo do greške. Lekari su porodici rekli da je Zinaida bila klinički mrtva 15 minuta, ali da se "bukvalno vratila sa onog sveta".

Lekar i anesteziolog su na kraju priznali da su Zinaidu poslali u mrtvačnicu sat i 20 minuta nakon što je umrla, umesto dva sata kao što procedura nalaže. U međuvremenu je prebačena u bolnicu u Kursk na dalje lečenje.

Porodica planira da tuži bolnicu.

Nesrećna penzionerka je na kraju preminula, ovaj put stvarno, pet dana po "povratku iz mrtvih".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/CDM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.