OVO SU MAJKA I SIN KOJI SU 8 GODINA ZLOSTAVLJALI ROBOVE NA SVOM IMANJU! Robert ih samo tukao, a ona je pravi psiho
majka i sin zlostavljači, Foto: printscreen

užas

OVO SU MAJKA I SIN KOJI SU 8 GODINA ZLOSTAVLJALI ROBOVE NA SVOM IMANJU! Robert ih samo tukao, a ona je pravi psiho

Sadisti su mislili da će do kraja života uživati, ali prevarili su se

Objavljeno:

Robert Slavik (40) i Margita Slavikova (68), Slovaci iz engleskog grada Piterbora uhapšeni su zbog prevare, ali i zlostavljanja dva muškarca koji su poslednjih osam godina života proveli na njihovim imanjima.

Margita i Robert su pre desetak godina došli na ideju da iz Slovačke privuku neke muškarce obećavajući im laku zaradu i pristojan život na njihovom imanju.

Nakon što im prvobitni plan nije uspeo kod jednog sunarodnika, dva Slovaka su se ipak upecala i uništila sebi život. Majka i sin su im u startu dali mobilne telefone i prvu platu unapred kako bi radili kod njih.

Muškarci nisu ni bili svesni u šta se upuštaju. Već posle mesec-dva, na njihovo ime su majka i sin počeli da pozajmljuju i duguju novac nekim Englezima koji nikad nisu vraćali. Momke iz Slovačke počeli su da drže u kući kao zatvorenike bez prava da idu u grad.

Margita im je govorila da je to za njihovo dobro, jer bi ih Englezi kojima duguju novac videli na ulici i ubili. Momci su postali pravi robovi. Majka i sin su im uzeli pasoše, telefone i sve što imaju, konstantno im obećavajući da će u konzulatu sve srediti za njihov povratak u Slovačku.

To je tako trajalo osam godina! Slovaci su ponekad u kući bili zaključavani, a dva puta ih je Robert pretukao kada su pokušali da pobegnu. Što se majke Margite tiče ona je bila još gora.

Stalno im je nabacivala kako su nezahvalni i treba da “pevaju” što uopšte žive u jednoj Engleskoj i što imaju šta da jedu. Jednog je nekoliko puta i odvodila u krevet, dok je sin stajao pred vratima i “čuvao stražu”. Ona ga je potom seksualno iskorišćavala.

Posle par godina, morali su da se presele u drugi grad, jer su ovde komšije počele da ih sumnjiče da se u kući nešto čudno dešava.

Vrhunac bezobrazluka Slavikovih dogodio se pre tri godine kada su jednog muškarca oženili Britankom, njihovom kućnom prijateljicom, kako bi preko tog braka dobili dodatni novac, pošto žena nije mogla da nađe sebi muža.

Slovaku su pripretili da će ga ubiti ako išta kaže pred matičarem i toj ženi, te da mu je zadatak da bude u braku dve godine a onda da se razvede.

Mladi Slovaci prošli su kroz sito i rešeto, ali su na kraju opstali u priči. Nije poznato kako je Margiti i Robertu policija došla na vrata, ali oni su sada u zatvoru, dok su dva roba iz Slovačke ispričala sve šta im se izdešavalo.

Momci su na kraju i finansijski obezbeđeni pošto su nakon silnih prevara i zlostavljanja dobili između 60 i 80.000 evra naknade za osam godina “života”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.