17 GODINA SU U BRAKU, A SAD NAŠLI DEVOJKU: Imaju i decu a sasvim treća stvar je zapanjila ceo svet! (FOTO)
Eli Titus (37) i njegova supruga Majki (36) iz Oregona prolazili kroz teško razdoblje kada su se zaljubili u Alidu Gibson (31) 2018. godine, koja je bila razvedena, Foto: Instagram printscreen/teamtriadtribe

ŠOK

17 GODINA SU U BRAKU, A SAD NAŠLI DEVOJKU: Imaju i decu a sasvim treća stvar je zapanjila ceo svet! (FOTO)

Svi troje tvrde da se u prethodnim vezama nisu osećali potpuno kao što se osećaju sada

Objavljeno:

Par koji je u braku 17 godina postao je trio nakon što su započeli vezu s devojkom koju su upoznali na kampovanju.

Eli Titus (37) i njegova supruga Majki (36) iz Oregona prolazili kroz teško razdoblje kada su se zaljubili u Alidu Gibson (31) 2018. godine, koja je bila razvedena.

Eli i Majki imaju tri sina, a tvrde da deca doživljavaju njihovu partnerku kao drugu majku. Dok je trio s decom otvoreno razgovarao o poliamoriji, ostali nisu tako puni razumevanja za njihovu ljubav. Neprestano im govore kako ne veruju da Eli ima dve partnerke i da su sigurno s njim zbog novca.

Majki i Eli priznaju da su se puno svađali, prekidali i trošili novac koji nisu imali, a misle kako ih je poliamorija učinila boljim osobama, posebno kada je reč o odnosima u vezi. Iako su znali za poliamoriju, nikada nisu pomislili da bi to bilo nešto što bi sami mogli isprobati, ali onda su upoznali Alidu. Svi troje tvrde da se u prethodnim vezama nisu osećali potpuno kao što se osećaju sada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.