DEVOJČICU (14) U SREDNJOJ ŠKOLI UČE O SE*SUALNIM FETIŠIMA?! Otac se ŠOKIRAO kada je video ŠTA JOJ RADE
Devojka, ilustracija, Foto: Printscreen/Društvene mreže

neverica

DEVOJČICU (14) U SREDNJOJ ŠKOLI UČE O SE*SUALNIM FETIŠIMA?! Otac se ŠOKIRAO kada je video ŠTA JOJ RADE

- Razumem da deca moraju biti svesna kako svet funkcioniše, ali moramo li ih zaista učiti fetišima već u prvom srednje?

Objavljeno:

Jedan otac iz engleskog Vigana šokirao se kad je video šta piše u pamfletu koji je njegova 14-godišnja ćerka dobila na času seksualnog vaspitanja.

Karl Lorens odmah se požalio direktoru škole Čevington koju pohađa njegova ćerka Ema tvrdeći da je sadržaj neprimeren za srednjoškolce, a posebno ga je naljutila činjenica da su materijal dobili i mlađi učenici. U knjizi se, između ostalog, nalazi i spisak "101 stvari kojom možete nekom pokazati da ga volite umesto seksa".

Na listi se nalaze stvari poput flertovanja ili poklanjanja cveća, ali ono što je ljutitom ocu upalo u oko bilo je: "sisanje nožnih prstiju" i "predlaganje braka".

Ema je ispričala da su se njeni kolege iz razreda smijali pojedinim savetima, ali da im je nastavnica na to odgovorila: "Ne znate dok ne probate."

- Razumem da deca moraju biti svesna kako svet funkcioniše, ali moramo li ih zaista učiti fetišima već u prvom srednje? Mislim da ne. Prvo što sam primetio je bilo cuclanje prstiju na nogama. Šokirao sam se. Nijedan 14-godišnjak ne bi trebalo ovo čita. Objasnio sam ćerke da postoje i drugi načini za izražavanje naklonosti, koji ne uključuju nečiji nožni palac u njenim ustima - rekao je Karl za Unilad.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.