ONA JE JAČA OD 95 ODSTO MUŠKARACA A ČEKAJTE DA JOJ VIDITE MIŠIĆE: Ljudi, ova žena nije realna! (FOTO)
Britani, Foto: Printskrin

USPEŠNA

ONA JE JAČA OD 95 ODSTO MUŠKARACA A ČEKAJTE DA JOJ VIDITE MIŠIĆE: Ljudi, ova žena nije realna! (FOTO)

Zaluđena je za fitnesom...

Objavljeno:

Britani ‘Flex’ Wat (31) krenula je u teretanu kada je shvatila da nešto mora da promeni u svom životu. Živela je s roditeljima u Oklahomi i radila u baru. U međuvremenu u porodici su se pojavili zdravstveni problemi, pa ju je i to zabrinulo.

Sada, ne samo da je zaluđena fitnessom, već je postala i 13. na svetu na takmičenju za ženske bodibildere. Kaže da '95% muškaraca u teretani ne može da diže istu težinu kao i ona', a da je pandemija nije sprečila u postizanju ciljeva. Štaviše, sada podiže 360 ​​kilograma i nada se da će do kraja ove godine biti rangirana među pet najboljih u ženskoj ligi.

Britani procjenjuje da na pripremu potroši oko 40 hiljada kuna, dok muškarci potroše gotovo dvostruko manje jer imaju manje troškova na šminku i odeću. .

Uz to što je pronašla svoju strast, upoznala je i dečka Julija. Svaki dan treniraju zajedno, a Britani tvrdi da može da ga pobedi u bilo kojem bilderskom takmičenju.

- U budućnosti sebe vidim kako još jače treniram kako bih bila još bolja, želim da budem najbolja bilderka i da osvojim prvo mesto. Svaki dan se budim srećna i motivisana - kaže Britani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.