VODITELJKA JEDVA IZBEGLA SILOVANJE! Drama u vozu! Brutalan napad na ukrajinsku lepoticu! (VIDEO)
Ukrajinka Anastasija Lugova, Foto: Printskrin

MONSTRUM

VODITELJKA JEDVA IZBEGLA SILOVANJE! Drama u vozu! Brutalan napad na ukrajinsku lepoticu! (VIDEO)

Tukao je da bi ućutala

Objavljeno: 23:35h

Ukrajinka Anastasija Lugova (28) zadobila užasne povrede glave nakon što ju je u vozu pretukao Vitalij Rudzko (45), koji je hteo da je siluje pred njenim sinom Zaharom (6).

Nesrećna žena jedva je uspela da se spase i alarmira osoblje voza, koje je silovatelja savladalo i predalo policiji.

Tukao je da bi ućutala

Anastasija je lokalnim medijima ispričala da se brutalni napad dogodio dok je sa sinom prošle nedelje putovala iz Marijupolja za Kijev. - Uzeli smo spavaća kola i bili smo sami u kupeu. Usred noći, dok smo spavali, u naš kupe je provalio nepoznati muškarac, samo u gaćama - ispričala je Anastasija.

Ona je dodala da se Rudzko odmah bacio na nju i počeo da je davi. - Probudila sam se kad sam osetila njegove ruke oko vrata. Počela sam da vrištim i dozivam u pomoć, ali niko nije došao. On me je tukao pesnicama po licu i po celoj glavi da bih ućutala. Rekao mi je: "Budi dobra devojčica ili će biti još gore" - rekla je Anastasija.

Njeno vrištanje je probudilo malog Zahara, te je Rudzko skočio na njega i počeo da ga bije.

- Počela sam da ga molim da prekine. Rekla sam mu da ću uraditi sve što traži od mene samo da mi ostavi sina - kazala je Anastasija.

Silovatelju je predložila da odu na neko drugo mesto kako mali Zahar ne bi gledao šta radi njegovoj mami. - On je pristao i naredio mi da odemo u njegov kupe. Pošla sam s njim, ostavljajući Zahara koji je plakao. Kad smo ušli u kupe, monstrum je počeo da skida gaće, te sam ga u tom trenutku gurnula i pobegla. Vratila sam se po Zahara, zgrabila ga i otrčala do kondukterke, koja nas je smestila u njene prostorije - prepričala je Anastasija.

Dete ima traume

Rudzko je onako go, zamotan samo u čaršav, krenuo po vozu da traži Anastasiju, međutim osoblje ga je našlo i savladalo. Držali su ga vezanog dok voz nije stigao do Kijeva, gde je na stanici čekala policija. Rudzka su predali snagama reda, a Anastasija je odvezena u bolnicu, gde se i dalje oporavlja od povreda. Njenom sinu Zaharu pružena je psihološka pomoć zbog svega što se dogodilo. - On stalno plače i ponavlja: "Mama, oprosti mi što te nisam zaštitio" - ispričala je Anastasija.

Preti mu osam godina robije

Protiv Vitalija Rudzka pokrenuta je istraga, a onda i podignuta optužnica za napad, nanošenje teških telesnih povreda i pokušaj silovanja.

Ukoliko bude osuđen, preti mu kazna do osam godina zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.