OTAC JE DETE OD 4 GODINE ODVEO U BOLNICU ZBOG SLOMLJENE NOGE! Kada su ga doktori pregledali, sledili su se
Dete/ Ilustracija, Foto: Profimedia

KAO U HOROR FILMU

OTAC JE DETE OD 4 GODINE ODVEO U BOLNICU ZBOG SLOMLJENE NOGE! Kada su ga doktori pregledali, sledili su se

On je nedavno pušten iz pritvora nakon što nakon višemesečne istrage nisu prikupljeni dokazi da je on odgovoran za seksualno zlostavljanje devojčice

Objavljeno:

Lusijan P., državljanin Rumunije koji živi i radi u Mađarskoj, optužen je da je pre dve godine silovao svoju tada četvorogodišnju ćerku Andiku.

On je nedavno pušten iz pritvora nakon što nakon višemesečne istrage nisu prikupljeni dokazi da je on odgovoran za seksualno zlostavljanje devojčice.

Stravičan slučaj nasilja nad devojčicom otkriven je pre dve godine, kada je dete prilikom igre u dvorištu slomilo nogu. Devojčici je, naime, na butinu pao težak kamen, što je dovelo do preloma kosti. Međutim, dok su joj lekari u bolnici stavljali gips, primetili su fleke od krvi na donjem vešu. Devojčici je tada urađen ginekološki pregled i ustanovljeno je da je dete silovano, najverovatnije više puta.

Zbog sumnje da je otac odgovoran za ovaj zločin, policija ga je nakon izvesnog vremena privela, a malenu Andiku i njenog brata Centar za socijalni rad smestio je u hraniteljsku porodicu. Roditelji su rekli da sumnjaju da je dete silovao neko ko je živeo u istom hostelu gde i oni. Ipak, drugi počinilac nije pronađen, a kako nisu prikupljeni dokazi o seksualnom zlostavljanju u porodici, otac je nakon pušten da se brani sa slobode.

On kategorički negira da je umešan u zlostavljanje i kaže da živi za dan kada će se otkriti prava istina i kada će svoju decu dobiti nazad.

- Ja sam rekao policiji da ja to nisam uradio, a oni su me ipak optužili. Ja obožavam svoju decu, a oni mi ne veruju. Srećom, veruje mi moja žena, moja porodica, bili su uz mene sve ovo vreme - rekao je otac za mađarski Blikk.

On je rekao da zbog svega već dve godine proživljava pakao.

- Znam da treba da krive mene i suprugu jer je nismo zaštitili, ali neću da preuzmem odgovornost za nešto što nisam uradio. Znam da je istraga završena, a na sudiji je da kaže zadnju reč - kaže otac koji strahuje od presude.

On je rekao da su Andika i njegov sin bili odmah smešteni u hraniteljsku porodicu u kojoj su preživeli pakao.

- Sad neki normalni ljudi brinu o njima. Tražio sam da decu daju mojoj majci, odbili su. Žena i ja živimo za dan kada će nam decu vratiti. Supruga bar ponekad sme da ih vidi, ja ne - kaže Lusijan.

Očekuje se da do kraja avgusta bude doneta presuda o ovom slučaju. Ukoliko se dokaže da je otac kriv za zlostavljanje preti mu do 10 godina zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.