ALEKSANDRA JE UBILA SVOG SINA ZBOG IGRICA: Sada je isplivalo njegovo pismo koje tera jezu u kosti!
Foto: printscreen

jeziv zločin

ALEKSANDRA JE UBILA SVOG SINA ZBOG IGRICA: Sada je isplivalo njegovo pismo koje tera jezu u kosti!

Užasna tragedija potresla je celo selo Planato u državi Rip Grande do Sol u Brazilu

Objavljeno:

Aleksandra Dugokenski (33), majka 11-godišnjeg dečaka Rafaela, optužena je za ubistvo sina kojeg je, kako se nezvanično saznaje, lišila života jer je previše igrao igrice na telefonu.

Meštane je ovo ubistvo veoma pogodilo jer je Rafael bio miljenik svih, dečak kakav se samo poželeti može. Majka, koja je po mestu volela da se predstavlja kao savršena osoba, doživela je očito užasno pomračenje svesti tokom karantina usled epidemije koronavirusa.

Jeziv zločin dogodio se samo nekoliko nedelja nakon što je dečak Rafael napisao majci pesmu u kojoj joj je prvi put opisao koliko je voli. U pesmi je napisao koliko mu znači njen osmeh i što je stalno tu za njega.

Majka je prvo pre nekoliko dana prijavila policiji nestanak sina, a onda su oni s istražiteljima krenuli da odmotavaju klupko.

Ustanovljeno je da je Aleksandra sinovljevo telo sakrila u komšijinoj šupi jer nije smela da prizna ubistvo.

- U policiji je rekla da joj se smučilo da sinu danima govori da prestane sa igranjem igrica na telefonu. On je to obožavao, igrao ih je ui usred noći. Jedne noći doživela je pomračenje svesti i ušla je u njegovu sobu kada je zaspao i ubila ga - kaže izvor u policiji, prenosi 7News.

Aleksandra je prvo rekla da je sin preminuo predozirajući se lekovima, nakon čega je u strahu od optužbe telo sakrila u šupi. Onda je priznala sve.

Forenzičari su na kraju rekli svoje – dečak je preminuo usled davljenja užetom u snu.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.