JEZIVO! ALEKSANDRA UBILA SINA ZBOG IGRICA: Monstrum žena zadavila mališana pa ga sakrila u KARTONSKU KUTIJU (FOTO)
Jezivo, Foto: Twitter printscreen

surova žena

JEZIVO! ALEKSANDRA UBILA SINA ZBOG IGRICA: Monstrum žena zadavila mališana pa ga sakrila u KARTONSKU KUTIJU (FOTO)

Brazilski mediji objavili su potresan video u kojem mali Rafael, samo nekoliko nedelja pre ubistva, recituje svoju pesmu posvećenu majci Aleksandri.

Objavljeno:

Brazilka Aleksandra Dukogenski (33), razvedena majka dvoje dece, zadavila je svog sina Rafaela (11) jer više nije mogla da podnese to što je mališan svakodnevno na mobilnom telefonu igrao igrice do kasno u noć.

Žena monstrum pokušala je prvo da sakrije stravičan zločin te policiji prijavila da joj je sin pobegao od kuće nakon manje svađe. Na kraju je ipak priznala šta je uradila i istražiteljima detaljno objasnila kako je i zašto zadavila dete.

Telo u garaži

Aleksandra za koju prijatelji i komšije tvrde da je izgledala kao savršena majka ubila je sina 15. maja u porodičnoj kući u gradu Planalto na severu Brazila, a zatim njegovo telo sakrila u garaži prvog komšije u kartonskoj kutiji. Ona je potom pozvala policiju i prijavila sinovljev nestanak, rekavši da je Rafaelo verovatno pobegao od kuće posle navodne svađe.

Policija u prvi mah nije ništa posumnjala, pa je nesrećnog dečaka danima tražila po obližnjoj šumi uz pomoć pasa tragača. U potragu su se uključili i zabrinuti članovi porodice, prijatelji i komšije, a među njima i sama Aleksandra, koja je sve vreme hladnokrvno krila strašnu istinu. Punih deset dana trajala je potraga, da bi se u jednom trenutku, kako javljaju brazilski mediji, Aleksandra psihički slomila i kroz suze ispričala policiji detalje užasnog zločina.

- Priznala je da je dečaku vezala komad odeće oko vrata i potom ga zadavila - rečeno je iz policije.

Nije mogla da podnese

- Rekla je da više ne može da izdrži da živi u laži i da mora da olakša savest, pa je detaljno objasnila kako je ubila mališana i šta je bio motiv za taj monstruozni zločin. Koako je rekla, Rafaelo je poslednjih meseci po ceo dan igrao igrice na svom telefonu, često i do kasno u noć, što ona više nije mogla da podnese. Zato ga je zadavila - rekao je medijima izvor blizak istrazi.

Napisao pesmu o tome kako voli majku

Brazilski mediji objavili su potresan video u kojem mali Rafael, samo nekoliko nedelja pre ubistva, recituje svoju pesmu posvećenu majci Aleksandri. Kroz stihove je izrazio ljubav prema njoj i zahvalio joj se što čuva njega i njegovog brata, te rekao da mu "njen osmeh znači sve na svetu".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.