LUNA JE DOBILA OTKAZ JER JE BILA PREVIŠE SE*SI: Povećala je grudi, a onda uradila još DESET OPERACIJA (FOTO)
Prvo je povećala grudi a zatim uradila još deset operacija, Foto: Printscreen/Instagram

BARBIKA

LUNA JE DOBILA OTKAZ JER JE BILA PREVIŠE SE*SI: Povećala je grudi, a onda uradila još DESET OPERACIJA (FOTO)

Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i harizmom

Objavljeno:

Model Barbara Luna Sipos iz Budimpešte opsednuta je izgledom barbike, te je svoju transformaciju u lutku započela vrlo rano. Oduvek je sanjala kako će jednog dana izgledati poput pravih barbika.

Uvek sam htela da izgledam poput lika iz bajke ili ljudske lutke. Moje prvo sećanje iz detinjstva je igranje sa lutkama Barbie, a svoju transformaciju u lutku započela sam sa 17 godina - govori manekenka.

Najpre je povećala grudi, a zatim je usledilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i harizmom.

First name Barbie Last name Doll ??‍♀️?

A post shared by Barbie ? (@baedollbarbie) on

Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kojem vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez davanja muškarcima, što nisam htela. To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voleli to ili ne - rekla je.

Bimbos rule the world???‍♀️

A post shared by Barbie ? (@baedollbarbie) on

Iako su se razveli, Barbara kaže da je njen bivši suprug voleo njen izgled, pa joj je zbog toga i plaćao brojne operacije.

Muškarci vole moj izgled. Neki zatvoreni ljudi koji nisu puni samopouzdanja ne žele izlaziti sa mnom, što je sasvim u redu - kaže Barbara.

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.