KRVOPROLIĆE ZBOG OVE FOTOGRAFIJE U ZELENOM BIKINIJU: Bizaran slučaj LEZBEJSKOG GNEVA I OSVETE
Krvoproliće u svetskoj prestolnici greha, Foto: Intagram

AU!

KRVOPROLIĆE ZBOG OVE FOTOGRAFIJE U ZELENOM BIKINIJU: Bizaran slučaj LEZBEJSKOG GNEVA I OSVETE

Prema pisanju lokalnih medija, tela su pronašli članovi porodica devojaka

Objavljeno:

Jedan lezbejski par izgubio je život u strašnom slučaju ubistva i samoubistva do kojeg je došlo nakon što je jedna od žena objavila na društvenim mrežama fotografiju u bikiniju, piše Toronto Sun.

Policija je rekla kako su tela Ratri Srivibun (24) i Patsanan Čanprapat (29) pronađena u njihovoj hotelskoj sobi u turističkom resortu u Pataji na Tajlandu.

Prema pisanju lokalnih medija, tela su pronašli članovi porodica devojaka, a policija je ustanovila da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Nekoliko sati pre ubistva, par je navodno viđen kako se svađa oko fotografije koju je Ratri objavila na društvenim mrežama. Na toj fotografiji, ona je odevena u zeleni bikini i sedi na rubu bazena.

foto: Intagram

Nakon što je videla fotografiju, Patsanan se jako razljutila, iako su porodice devojaka rekle da su obe žene bile dobro raspoložene na zabavi veče pre.

'Na zabavi je sve bilo normalno. Svi smo u šoku', kazao je Ratrijin brat, Pairoj.

Dodao je i kako su njegova sestra i njena devojka imale sasvim normalan odnos, no da je Patsanan povremeno znala obuzeti ljubomora.

Policija je izvestila da nije bilo znakova nasilnog ulaska u njihovu sobu, a kasnije su pronašli džepni nož ispod Patsananinog tela.

'Pretpostavljamo da je sve počelo svađom koja je prerasla u nasilje', kazala je policija. 'Nema drugih osumnjičenih za ove dve smrti. Sada razgovaramo s članovima porodice i prijateljima da pronađemo uzrok njihove svađe.'

Ratree je umrla od povreda nanesenih u području vrata i rebara, a Patsanan je imala ubodne rane u području vrata i torza.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.