MAJKA DVOJE DECE IZBOLA DEČKA ZBOG PORUKE: Zbog ovog SMS-a ga je mirno gledala kako krvari kraj nje!
Kearns je mirno gledala kako krvari, Foto: Shutterstock

ludilo priča

MAJKA DVOJE DECE IZBOLA DEČKA ZBOG PORUKE: Zbog ovog SMS-a ga je mirno gledala kako krvari kraj nje!

Ožiljci će uvek biti sa mnom psihički i fizički

Objavljeno:

Majka dvoje dece koja je izbodla svog dečka i ostavila ga, jer joj je poslao "srećan rođendan", umesto da je veri, osuđena je na šest godina.

Dženet Kearns je pobesnela kad joj Alan Pirs nije lično telefonirao kako bi joj poželio srećan rođendan, pretpostavljajući da je vara. Nakon što je odgovorila "hvala", ona se zaputila do njegovog stanu u Mančesteru i tražila da zna zašto je nije pozvao. Potom ga je izbola kuhinjskim nožem.

foto: Giphy

Kearns je mirno gledala kako krvari, dok se on srušio na pod, nakon što mu je presekla arteriju. Pirs je hitno prebačen u bolnicu ali i više od godinu dana od napada, on ima problema sa kretanjem desne ruke. Morao je da izvrši plastičnu operaciju da bi popravio duboke rane i možda će morati da se operiše ponovo. Na sudu je Kearns koji sada ima 47 godina, priznala nanošenje teških telesnih povreda. Par se upoznao na poslu u maju 2017. i brzo su se sprijateljili pre nego što su započeli vezu nakon nekoliko nedelja. "Kako je mogla biti tako bezobrazna kad je prolazila pored mene dok sam na podu krvario na smrt? Još nemam osećaj u desnoj ruci, kažiprstu, srednjim prstima i delu palca. "Ožiljci će uvek biti sa mnom psihički i fizički." Tužilac je rekao da je optužena postala agresivna zbog trivijalnih stvari i tvrdila je da joj ne pridaje dovoljno pažnje, a ponekad mu je i pretila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.