DVOJICI MUŠKARACA PONUDIO 4.500 EVRA ZA NEOBIČNU SEKSUALNU IGRU: Ali dao im je pogrešnu adresu... Usledio je HAOS!
ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

ovo je hit

DVOJICI MUŠKARACA PONUDIO 4.500 EVRA ZA NEOBIČNU SEKSUALNU IGRU: Ali dao im je pogrešnu adresu... Usledio je HAOS!

Kada su dvojica muškaraca izgovorili ime klijenta, stanar upalio je svetlo i ugledao dvojac kako s mačetama stoji iznad njegova kreveta

Objavljeno:

Dvojica muškaraca s mačetama uleteli su u pogrešnu kuću u Novom Južnom Walesu u Australiji, ali bilo je prekasno kada su shvatili grešku.

Naime, imućni klijent ih je unajmio radi ispunjenja seksualne fantazije, koja je bila dogovorena putem Facebooka. Igru uloga dogovorio je muškarac iz mesta blizu Griffina, koji je unajmljenom dvojcu dao svoju adresu, piše BBC.

Klijent se međutim preselio na drugu adresu udaljenu 50 kilometara od prvobitne, ali je o tome propustio obavestiti dvojicu muškaraca. U dogovoreno vrijeme dvojac je uletio u kuću na originalnoj adresi, a kada je novi stanar u 6.15 sati ugledao svetlost u kuhinji, pretpostavio je da je prijatelj, koji mu je inače dolazio svako jutro na kafu.

Kada su dvojica muškaraca izgovorili ime klijenta, stanar upalio je svetlo i ugledao dvojac kako s mačetama stoji iznad njegova kreveta.

Kada su shvatili pogrešku, jedan od dvojice zapanjenih muškaraca rekao je, 'Oprosti, stari' i rukovao se s njim, pišu lokalni mediji.

Potom su se dvojica muškaraca s mačetama odvezli na pravu adresu, gdje je klijent primetio da jedan muškarac ima 'veliki nož' u hlačama. Potom je dvojcu pripremio šunku, jaja i testeninu, a nedugo potom na posed je stigla policija i uhapsila naoružani dvojac.

Kako pišu australski mediji, neobičan incident dogodio se 2019., a jedan od muškaraca oslobođen je krivice.

- Klijent je bio spreman platiti 4.500 eura, ako je zaista tako dobro, rekao je sudac koji je činjenice iz ovog slučaja ocenio neobičnima.

Iz dokaza dostupnih vlastima se ne može zaključiti da je delovanje dvojice muškaraca bilo namerno.

- Mačete su nosili ili kao pomoćnu opremu ili kao nešto što mogu upotrebiti u fantaziji. Seksualna igrica nije bila zabežena nego je postojalo diskrecijsko pravo na koji način će se provoditi, rekao je sudac.

Oglasio se i Terrence Leroy, advokat jednog od optuženih.

- Imali su poslovni dogovor da polugolog muškarca u donjem rublju vezuju i udaraju metlom. Ulazak u dom nije bio smišljen da bi zastrašio bilo koga, rekao je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnjihr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.