SRPSKI LEKAR OTROVAO KOLEGE TORTOM U BEČU! Razlog je neuzvraćena ljubav, a to je tek neviđena priča!
Među „drogiranim“ lekarima bili su šef psihijatrije u zatvoru, još dvojica lekara i drugi, Foto: AP

LUDA PRIČA!

SRPSKI LEKAR OTROVAO KOLEGE TORTOM U BEČU! Razlog je neuzvraćena ljubav, a to je tek neviđena priča!

Inače, mladi lekar koji je specijalizirao psihijatriju, želeo je najpre da bude hirurg

Objavljeno:

Jedan mladi lekar srpskog porekla kolegama je na psihijatriji u jednom austrijskom zatvoru doneo tortu u koju je stavio razne lekove, preneo je bečki magazin „Kosmo“.

Lekari koji su jeli tortu, ubrzo su se požalili na mučninu, vrtoglavicu i druge simptome, a jedan je dobio i povećanu temperaturu.

Deset medicinskih radnika jelo je tortu, a osam ili devet je potom imalo simptome, četiri teže. Najpre smo mislili da smo se zarazili virusom korona. Međutim, nakon nekoliko dana posumnjali smo na tortu“, rekla je jedna lekarka na psihijatrijskom odeljenju zatvora.

foto: Profimedia

Lekar koji je pojeo najveći komad torte, prebačen je u bečku Opštu kliniku, gde je u krvi pacijenta ustanovljena povećana doza lekova (benzos i truksal), koji se koriste u psihijatriji. Među „drogiranim“ lekarima bili su šef psihijatrije u zatvoru, još dvojica lekara i drugi.

Nakon što je ustanovljeno kako je više lekara „onesposobljeno“ sredinom meseca, policija je u četvrtak došla na radno mesto mladog psihijatra, ali se on više nije pojavio na poslu, a čuvari su organizovali potragu za osumnjičenim lekarom i našli su ga u jednom kafiću.

On je uhapšen i prebačen u istražni zatvor, a što se motiva tiče, mediji spekulišu da je bio nezadovoljan zbog neuzvraćene ljubavi jednog kolege. Navodno je i ranije tom kolegi izbušio gume na kolima i izgrebao auto.

Zašto je doneo otrovnu tortu, nije nam jasno, pošto je time naštetio i ljudima koji nemaju veze s tim“, rečeno je bečkom dnevniku Hojte u zatvorskoj bolnici.

Inače, mladi lekar koji je specijalizirao psihijatriju, želeo je najpre da bude hirurg, ali je potom specijalizovao psihologiju i važio je za nadu u svom stručnom okruženju, prenosi B92.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.