LEGLA NA KREVET I POČELA DA SE DODIRUJE: Neverovatna scena u salonu nameštaja, ŠTA JE BILO OVOJ ŽENI? (VIDEO)
Šok snimak, Foto: Printscreen

LUDILO

LEGLA NA KREVET I POČELA DA SE DODIRUJE: Neverovatna scena u salonu nameštaja, ŠTA JE BILO OVOJ ŽENI? (VIDEO)

Video traje dva minuta, a prikazuje nepoznatu ženu odevenu samo u belu košulju kako prolazi kroz radnju i samozadovoljava se

Objavljeno:

Dok su drugi kupci bezbrižno prolazili po radnji razgledavajući nameštaj, ona je sedela na komadu nameštaja i dodirivala se, prenosi New York Post.

Video traje dva minuta, a prikazuje nepoznatu ženu odevenu samo u belu košulju kako prolazi kroz radnju i samozadovoljava se. U jednom trenutku legne na krevet, raširi noge i počne se skidati.

Nakon što se snimak proširio društvenim mrežama u Kini, obrisan je, ali nije promakla upravi IKEA-e koja je izjavila da je ovakvo ponašanje apsolutno neprimereno i da su sve prijavili policiji.

Izjavili su, takođe, da će postrožiti mere sigurnosti i čišćenja radnje te upozorili kupce da se ponašaju civilizovano kada dođu kupovati kod njih.

Za ovakvo ponašanje u Kini se može dobiti do 10 dana pritvora, a oni koji naprave snimak i objave ga na internetu i do 15 dana.

S obzirom na to da na snimku niko od prolaznika ne nosi zaštitnu masku pretpostavlja se da je snimak nastao pre karantina, negde krajem januara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.