ŠOK VIDEO! Prekršili policijski čas, a onda su ih policajci ubacili MEĐU ZARAŽENE! Gledajte na svoju odgovornost
Prekršili policijski čas, Foto: Printscreen

STROGE MERE

ŠOK VIDEO! Prekršili policijski čas, a onda su ih policajci ubacili MEĐU ZARAŽENE! Gledajte na svoju odgovornost

Policajci su zaustavili trojicu muškaraca koji su se stisli na motoru kršeći policijski čas. I nijedan od njih nije imao ni masku

Objavljeno: 02.05.2020. 18:55h
  • 209

Ceo svet je video kako policija u Indiji motkama mlati one koji se ne pridržavaju propisanih mera tokom pandemije korona virusa.

Ali izgleda da to nije bilo dovoljno.

Zato su u jednom delu ove države policajci preuzeli drugačije metode. Metode zastrašivanja.

Koga uhvate da ne krši policijski čas ubace ga u kola hitne pomoći u kome se nalazi pacijent oboleo od korone. Doduše lažni pacijent. Ali to oni ne znaju.

Jedan takav slučaj policija je objavila i na svom zvaničnom jutjub nalogu.

Policajci su zaustavili trojicu muškaraca koji su se stisli na motoru kršeći policijski čas. I nijedan od njih nije imao ni masku.

- Zašto ste na motoru vas trojica? Zašto nemate maske? Da li znate šta može da se desi ako ih ne nosite? upitali su policajci.

foto: PRINTSCREEN

Odogovor koji su dobili nije bio zadovoljavajući pa su mladiće onda na silu ubacili u pomenuta kola hitne pomoći gde se, kao što smo vam i rekli, nalazi (lažni) pacijent oboleo od COVID-19.

Shvativši ko je unutra muškarci su mahnito pokušavali da pobegnu - s tim što se jedan čak odmaknuo i prekrio lice jer je "pacijent" počeo i da kašlje.

Još veća panika je nastala kada je "oboleli od korone" ustao. E onda su ova trojica pokušali bukvalno da izađu kroz prozor kola hitne pomoći, moleći istovremeno pacijenta da se drži dalje od njih. Lupali su u vrata i molili policajce da ih puste.

foto: PRINTSCREEN

"Ljudi ne shvataju koliko je virus zastrašujuć, jer ga ne mogu videti. Ali on može biti bilo gde. Zbog toga je vlada odredila karantin i policijski čas", rekao je jedan zvaničnik policije.

Zvaničnici policije su još jednom potrvdili da je "pacijent" samo glumac i da muškarci nisu bili ugroženi, ali su istakli još jednom važnost nošenja maski i poštovanja svih mera koje je propisala država.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Malaymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media