NIKO NE ŽELI DA KUPI KUĆU, PA JE DAJU ZA DŽABE: Vlasnici upozoravaju da su unutra videli JEZIVE pojave!
Ukleta kuća/Ilustracija, Foto: Printscreen Youtube

baš kao na filmu

NIKO NE ŽELI DA KUPI KUĆU, PA JE DAJU ZA DŽABE: Vlasnici upozoravaju da su unutra videli JEZIVE pojave!

Kuća s četiri spavaće sobe izgrađena je tridesetih godina prošlog veka, a stekla je jezivu reputaciju zbog koje niko ne želi živeti u njoj

Objavljeno:

Vlasnici jedne kuće u američkoj državi Luiziani toliko je se žele rešiti da je poklanjaju besplatno, no niko je ne želi uzeti.

Kuća s četiri spavaće sobe izgrađena je tridesetih godina prošlog veka, a stekla je jezivu reputaciju zbog koje niko ne želi živeti u njoj.

Bivša stanarka Dawn Vallot DeClout tvrdi da kuću opseda duh njene prabake Adele koja je u njoj živela sve dok smrti, te navodno premešta lonce u kuhinji.

"Verujemo da je u kući Adelin duh. Doživela je 90 godina i stalno je premeštala po loncima. Bila je poznata po tome. Kad god bi neko nešto kuvao i izašao iz kuhinje, stalno je zavirivala u lonce i mešala hranu. Dok smo živeli tamo svako malo bismo čuli da neko lupa loncima, iako nikog ne bi bilo u kuhinji", ispričala je Dawn koja se iz kuće koja je u vlasništvu njene porodice odselila osamdesetih.

Kuću je preuzela agentica za nekretnine Sylvia McLain koja je na Facebooku oglasila da je kuća besplatna, no uz obavezu da je novi vlasnik premesti o svom trošku, jer porodica želi izgraditi novu kuću na tom zemljištu.

Sylvia priznaje da je čula priče o duhu u kući, no da se ipak nada kako će neko hteti preuzeti kuću. Zasad je imala jednu ponudu, no kupac se predomislio kad je saznao da bi ga premeštanje kuće skupo no Sylvia smatra da bi se troškovi mogli prepoloviti kad bi se kuća na dva sprata , veličine 223 kvadratna metra mogla preseliti negde bliže.

No, prema pisanju Mirrora, niko od lokalaca je ne želi zbog navodne ukletosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.