JELENI SU REKLI DA IDE IZ BOLNICE JER NEMA KORONU: Umrla je ispred zgrade, snimak gledajte na svoju odgovornost
ilustracija, Foto: pRINTSCREEN

šok i neverica

JELENI SU REKLI DA IDE IZ BOLNICE JER NEMA KORONU: Umrla je ispred zgrade, snimak gledajte na svoju odgovornost

Pokrenuta istraga

Objavljeno:

Moskovska policija istražuje slučaj smrti žene na klupi ispred zgrade u kojoj je stanovala istog dana kada je otpuštena iz bolnice pošto je utvrđeno da je negativna na korona virus.

Na snimku koje su zabeležile nadzorne kamere,a koji je objavila REN TV, vidi se kako se žena, koja je identifikovana kao Jelena Čuklova (48) previja od bolova na klupi, dok socijalni radnici i komšije pokušavaju da obezbede pristup u zgradu.

- Dok je sedela na klupi ispred ulaza, ženi je bilo sve lošije, pa su socijalni radnici pozvali hitnu pomoć. Hitna pomoć je stigla za 11 minuta, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt - saopštila je u ponedeljak Zdravstvena služba Kancelarije gradonačelnika.

Žena je preminula u subotu, dan nakon što je hospitalizovana zbog sumnje da ima zapaljenje pluća, saopštila je zdravstvena služba.

Obdukcija je pokazala da je umrla od akutne srčane slabosti. Kako su naveli, žena je patila od kardiomiopatije, oboljenja srčanog mišića, koje može da prouzrokuje slabost srca, i imala je "značajne promene na organima uzrokovane konzumiranjem alkohola".

Moskovski ogranak Ruskog istražnog komiteta, koji je otvorio internu istragu o slučaju, još nije izdao zvanično saopštenje.

(Espreso.co.rs/The Moscow Times/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.