PLESAO JE SAM U STANU, SVE JE PRESTRAVIO DETALJ IZA NJEGA: Šta se ono pojavilo na stepenicama??? (VIDEO)
Da li vidite ono?, Foto: Tiktok printscreen

NEĆETE MOĆI DA ZASPITE VEČERAS

PLESAO JE SAM U STANU, SVE JE PRESTRAVIO DETALJ IZA NJEGA: Šta se ono pojavilo na stepenicama??? (VIDEO)

Bio bi to još samo jedan običan video u mnoštvu drugih da iza Reubenovih leđa nije provirila neobična prikaza

Objavljeno:

Nova društvena mreža, TikTok, je platforma na kojoj se svakodnevno objavljuje na hiljade videa, a jedan od korisnika te mreže Reuben odlučio je da podeli svoj video u kojem pleše na svom profilu @reubix_cube.

Bio bi to još samo jedan običan video u mnoštvu drugih da iza Reubenovih leđa nije provirila neobična prikaza.

- Sam sam u kući i naučio sam novi TikTok ples, ali u šta se pretvara moj život? - napisao je u opisu videa.

U videu Reuben pleše na Doja Cat's Say So, ali njegovi pokreti nisu bili ono što je privuklo pažnju gledatelja. Umesto toga, gledatelje su primetili senovitu figuru kako vreba u pozadini na njegovim stepenicama, a koja se pojavi na oko četiri sekunde.

Kako Reuben menja položaj tako i figura okreće glavom. Video je ubrzo postao viralan, a komentari su se počeli nizati.

@reubix_cube

lmao i’m home alone so i learned a tiktok dance. lov u doja but what has my life come to? ##musiclives ##positivevibes ##sayso ##qurantine ##boredathome

♬ Say So - Doja Cat

"Jeste li videli to u pozadini?", "Zbog ovog videa me hvata nervoza. Neko te doslovno posmatra", "Tri sata su ujutro i ne bih trebalo ovo da gledam. Srce mi je stalo", neki su od komentara.

Mnogi su ipak pomislili da je Reuben sve isplanirao, a kao dokaz za to su naveli da se Reubenovo telo pomiče tačno u onom smeru koji omogućava da se figura dobro vidi. Takođe im je bilo čudno to što je Reuben istaknuo u opisu da je bio sam u kući.

Reuben je kasnije objavio brojne videozapise u kojima je svoje sledbenike ažurirao o situaciji te se svima zahvalio na brizi.

- Celu noć nisam spavao. Siguran sam da to nije bila osoba na stepenicama jer su stepenice glasne. Muzika na koju sam plesao nije bila glasna, definitivno bih čuo da se neko penjao. Stepenice škripe poput pakla - rekao je.

Otkrio je i da nema kućnih ljubimaca, a ljudima koji su ga optužili za nameštaljku poručio je da mu je smešno da iko može da pomisli da bi se zezao s nečim takvim.

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.