NJENA MAJKA JE UMRLA OD KORONAVIRUSA: Na sahrani se dogodila jeziva tragedija kakva se ne pamti!
Laura i njena majka su umrle, Foto: Facebook printscreen

niz nesrećnih događaja

NJENA MAJKA JE UMRLA OD KORONAVIRUSA: Na sahrani se dogodila jeziva tragedija kakva se ne pamti!

Užasnuta rodbina i sveštenik koji je bio na sahrani pokušali su je spasiti, ali umrla je na licu mesta

Objavljeno:

Majka četvoro dece (63) zarazila se korona virusom u staračkom domu i preminula, a na maloj sahrani na kojem su se opraštali od nje, njena ćerka doživela je srčani udar i na mestu preminula.

Laura Ričards (32) doživela je srčani udar dok su telo njene majke Džulije Marfi (63) spuštali u zemlju. Užasnuta rodbina i sveštenik koji je bio na sahrani pokušali su je spasiti, ali umrla je na licu mesta.

Laura je bila na sahrani svoje majke, sa šačicom ljudi kojoj je dozvoljeno da se od nje oproste, zbog pravila socijalnog distanciranja usled pandemije korona virusa.

Laurina porodica iz Aterstona u Vorvikširu, u Engleskoj, ostala je zavijena u crno. Džuli je bila majka četvoro dece. Inače je bolovala od multiple skleroze i demencije i umrla je 15. marta, nakon što se u staračkom domu zarazila korona virusom.

Laurina polusestra Sejdi (45), izjavila je da je porodica proživela dvostruku tragediju. Na majčinoj sahrani u jednom trenutku je samo čula sestrin vrisak: ‘Ne mogu disati, gušim se!’ – i uskoro je nije bilo.

– Stisnula se za grudi. Ćerka je rekla da sedne i stavi kaput ispod sebe, ali jedva da je mogla progovoriti ili udahnuti. Čak je i vikar pokušao pomoći, ali se ništa nije moglo učiniti, jer je doživela težak srčani udar – priča Sejdi.

Kaže kako je neverovatna tragedija izgubiti sestru na majčinoj sahrani.

U danima pre smrti, Laura je na Facebooku objavila dirljivu posvetu majci, napisavši: ‘Volim te mama’, uz puno emotikona u obliku srca.

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.