Hram užasa: Na Tajlandu pronađeno 40 mladunaca tigrova u zamrzivaču (FOTO)
Foto: AP

POPULARNO TURISTIČKO MESTO

Hram užasa: Na Tajlandu pronađeno 40 mladunaca tigrova u zamrzivaču (FOTO)

U hramu ima 137 tigrova, a do sada je 40 njih odvedeno u kampove za zaštitu životinja
Objavljeno: 17:11h

U zamrzivaču u kontroverznom buduističkom Hramu tigra pronađeno je 40 tela mladunaca tigra, prenosi Bi Bi Si. Fotografije na kojima se vide tela objavljene su na društvenim mrežama. Osim toga, navodi se i da je jedan novinar video creva životinja u kontejnerima, mrtvu svinju i druge delove životinja. Džena ima 10 godina i izveštava iz Palestine (FOTO) (VIDEO) U zamrzivaču su pronađeni i delovi tela odraslih tigrova, izjavio je Tom Tejlor iz fondacije "Vajldlajf frends", koji je bio prisutan kad su pronađeni leševi tigrića. U hramu ima 137 tigrova, a do sada je 40 njih odvedeno u kampove za zaštitu životinja. Hram tigra je popularno turističko mesto. Posetiocima je do sada bilo omogućeno da hrane tigrove i da se slikaju s njima uz malu naknadu uprkos tome što je hramu zabranjeno da naplaćuju to.

Prebacivanje tigrova u skloništa i rezervate za životinje se sprovodi tako što im obučeni veterinari ubrizgavaju bezbednu dozu anestezije, nakon čega ih nosiljkama prebacuju u transportna vozila.

Tajlandske vlasti već godinama pokušavaju da oduzmu ove tigrove. - Za razliku od prethodnih godina kada smo samo tražili saradnju od monaha koji nam nikada nisu izašli u susret, ovog puta imamo sudski nalog - rekao je Adisorn Nučdamrong, zamenik generalnog direktora odeljenja za nacionalne parkove.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.