NIJE IMAO DRUGA OBOLJENJA I NIJEDAN JEDINI SIMPTOM: Bankar završio mrtav nakon dva dana u SAMOIZOLACIJI (FOTO)
ilustracija, Foto: Printscreen, Facebook

neočekivano

NIJE IMAO DRUGA OBOLJENJA I NIJEDAN JEDINI SIMPTOM: Bankar završio mrtav nakon dva dana u SAMOIZOLACIJI (FOTO)

Medicinski radnici u zaštitnim odelima su morali da ga iznesu iz kuće

Objavljeno:

Timu Galiju se u nedelju javilo "golicanje" u grlu, pošto je prethodne noći izašao , a zatim je u ponedeljak dobio i temperaturu.

Zbog toga se odlučio da se izoluje.

Tragično je to što je već sutradan, u utorak, u kući pronađeno njegovo beživotno telo. Medicinski radnici u zaštitnim odelima su morali da ga iznesu iz kuće.

Njegova devojka slomljenog srca Dona Katbert danas je otkrila da ga čak nije ni mogla posetiti pre njegove iznenadne smrti usled izolacije zbog korona virusa.

- Kako mu je postajalo sve gore, zamolila sam ga da nazove hitnu pomoć, ali on mi je neprestano govorio da je dobro, da nema teške simptome i da će Hitna pomoć biti previše zauzeta brigom o drugim ljudima.

Rekla je da joj je čak rekao "ne budi glupa" kada je rekla da se brine da se neće moći videti tokom karantina.

- U utorak ujutro sam se uspaničila jer Tim nije uzvratio moje pozive. Zamolila sam komšiju da ga proveri ima li ključ. Pronašli su ga u krevetu.

Majka je rekla da je sada ostala opustošena zbog svog gubitka - nagovarajući ljude da slušaju Vladu kada je u pitanju savet o koronavirusu.

- Tim je preuzeo sve mere predostrožnosti, ali još uvek ga je ovaj virus dobio, moje srce je razbijeno na sićušne komade - rekla je njegova neutešna majka.

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.