ĆERKA TUKLA MAJKU DO SMRTI! Nožem i makazama joj odsekla glavu i spakovala u torbu! JEDNA STVAR TERA JEZU U KOSTI!
ilustracija, Foto: printscreen facebook

ovo je prejezivo

ĆERKA TUKLA MAJKU DO SMRTI! Nožem i makazama joj odsekla glavu i spakovala u torbu! JEDNA STVAR TERA JEZU U KOSTI!

Ćerka ubica nosila je maminu odsečenu glavu u torbi i poljubila je pred porodičnim prijateljem

Objavljeno:

Britanka koja je ubila majku pre nego što je odsečenu glavu odnela u plastičnoj kesi i poljubila je pred porodičnim prijateljem, danas je saslušana pred sudom, izveštava The Sun.

Odesa Karej (36) navodno je majku pretukla do smrti, a zatim joj je nožem i makazama odsekla glavu. Takođe joj je na stomaku urezala znak u obliku krsta, i izvadila mozak iz lobanje. Telo bez glave pronađeno je 8. aprila na njenom krevetu u Ašingtonu, sa otvorenim stomakom, dok je mozak pronađen u kadi, rečeno je.

Sudu je rečeno da su pronađeni noževi i veliki par makaza. Kasnije je njena glava pronađena na posebnoj adresi u ormariću ispod lavaboa. Bila je umotana u jastučnicu i peškir i čuvana u ormariću, rečeno je.

Odesa je otkrila da je poljubila majčino čelo pre nego što je pažljivo umotala glavu u ogrtač i stavila je u torbu. Sudijama su prikazani snimci sa nadzornih kamera na kojima se vidi kako Karej nosi majčinu glavu u torbi dok je šetala Nortumberlandom.

Rečeno im je da je dan pre nego što je telo njene majke otkriveno, odnela glavu na sastanak sa prijateljem.

- Sedela je u njegovoj šupi. Tada je obrisala krv sa ruku dečijim maramica. Imala je sa sobom kesu, a iz torbe je pažljivo uzela paket, čiji je sadržaj umotan u jastučnicu i peškir, iz koga je izvadila ljudsku glavu. Odesa je progovorila i poljubila majčino čelo pre nego što joj je pažljivo ponovo umotala glavu i stavila u torbu.

Umrla je od "višestrukih udaraca" u glavu - prouzrokujući frakture na licu i lobanji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.