NAJODVRATNIJE VENČANJE NA PLANETI: Starac (103) oženio devojku (27), a ono što je platio njenoj porodici je SRAMOTA
Brak zgrozio svet, Foto: Youtube printscreen

INDONEZIJA ZGROŽENA

NAJODVRATNIJE VENČANJE NA PLANETI: Starac (103) oženio devojku (27), a ono što je platio njenoj porodici je SRAMOTA

Bilo je i onih koji ne mogu da veruju da je venčanje bilo stvarno, ali nekoliko indonezijskih novina potvrdilo je da je 103-godišnji Puang Kate oženio 27-godišnju Alu Alang u okrugu Siva.

Objavljeno:

Od kraja prošlog meseca indonezijske društvene mreže bruje o kontroverznom venčanju u Južnom Sulavesiju, na kojem je 103-godišnji holandski kolonijalni ratni veteran nedavno oženio 27-godišnju ženu.

Fotografije i videozapisi para s njihovog venčanja već više od sedam dana izazivaju ogorčenje i šaljive komentare na društvenim mrežama. Bilo je i onih koji ne mogu da veruju da je venčanje bilo stvarno, ali nekoliko indonezijskih novina potvrdilo je da je 103-godišnji Puang Kate oženio 27-godišnju Alu Alang u okrugu Siva.

Mladoženja, koji je navodno udovac, borio se u holandskom kolonijalnom ratu (1945. - 1949.), prenosi Oddity Central.

- Da, istina je. Venčanje je održano danas popodne u kući mlade u ulici Jalan Galico - rekao je za Liputan rođak mladoženje Aju Angreni Muhtar.

- Ne znam njegovu tačnu starost, ali on je definitivno stariji od 100 godina, on je holandski kolonijalni ratni borac. Njegova supruga još je u dvadesetima.

Tribunn News kasnije je otkrio pravu starost mladenaca, a 76-godišnja razlika mnoge je zaprepastila u azijskoj zemlji.

Na Fejsbuku i Tviteru podeljeni su videozapisi na kojima se vidi kako starog mladoženju pridržava mladić dok korača niz prolaz u susret svojoj mladoj mladi, čime su još jednom dovedeni u pitanje dogovoreni brakovi.

Zanimljivo je da, prema izveštajima lokalnih medija, miraz koji je Kate platio porodici svoje mlade nije bio visok. Navodno je platio samo 5 miliona rupija i zlatni prsten. Njih dvoje trenutno žive u mladoženjinoj kući u Južnom Sulavesiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.