TRAŽIMO OBDARENOG MUŽJAKA! Istražitelji skinuli poruke sa društvenih mreža, jedna stvar ih je SLEDILA U MOMENTU
Ilustracija, Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT

otkrivamo

TRAŽIMO OBDARENOG MUŽJAKA! Istražitelji skinuli poruke sa društvenih mreža, jedna stvar ih je SLEDILA U MOMENTU

Šokantno kakve poruke maloletne devojčice međusobno razmenjuju

Objavljeno:

“Peri peri” se koristi za “obdarenog mužjaka”, dok "koleslav" znači “malo sa strane”, pokazala su istraživanja bezbednosne internet službe SafeToNet.

Devojčice do 10 godina koriste izraze iz Nandovog menija kao kodne reči u seksualnim razgovorima, pokazalo je istraživanje.

SafeToNet, koji prati popularne aplikacije za razmenu poruka uključujući Vocap, Mesendžer, Instagram i Snepčet, pregledao je više od 65 miliona tekstualnih poruka od novembra.

Služba je proučavala razmenu više od 50.000 dece i otkrila da desetogodišnje devojčice koriste kodne reči iz menija popularnog lanca hrane da prikriju seks prepiske.

Ričard Pursi, osnivač i izvršni direktor službe, rekao je: "Nismo očekivali da ćemo to videti. Mislili smo da će verovatnije biti dečaci nego devojčice i u starosnoj grupi od 12 do 13 godina."

Aplikacija SafeToNet pretražuje seksualne razgovore, zlostavljanja, agresije i misli o samoubistvu i samopovređivanju i za svaki određuje nivo pretnje.

Devojčice od 10 godina pokazale su se kao najčešći korisnici seksualnih referenci kategorije 3 koje se odnose na najeksplicitniji i najštetniji jezik.

Iako su devojčice uglavnom koristile seksualno eksplicitniji jezik, služba je otkrila da su dečaci agresivniji i nasilniji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.