KUPILA JE NOVE FARMERKE: Kada je pronašla OVO u džepu, ŽIVOT JOJ SE ZGADIO!
Zbog pravila svoga posla, nosila je gumene rukavice, Foto: Printscreen

KO BI OVO MOGAO DA URADI?

KUPILA JE NOVE FARMERKE: Kada je pronašla OVO u džepu, ŽIVOT JOJ SE ZGADIO!

Zbog pravila svoga posla, nosila je gumene rukavice

Objavljeno: 01.03.2020. 13:00h
  • 2

Devojka iz Vašintona na svom radnom mestu primetila je zadebljanje u pantalonama, a budući da joj je to bio prvi put da ih nosi, znala je da ona nije ništa ostavila u džepu.

Zgrozila se kada je iz njega izvukla krvavi tampon. Bio je zamotan u komad papira istrgnut iz beležnice. Zanimljiva slučajnost jeste i da Pejton radi u laboratoriji gde uzima i analizira krv, a upravo je to i radila kada je pronašla tampon.

- Sedela sam za stolom i gledala analize krvi kada sam videla zadebljanje u svom džepu, a sećala sam se da nisam ništa stavila u njega - rekla je Pejton.

- Pogledala sam u džep i videla komad papira. Prvo sam pomislila da je reč o poruci, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Ko bi normalan to učinio? Ne znam da li je to trebalo da bude šala, ali ovo se nikako ne može opravdati - rekla je Pejton za The Sun.

Zbog pravila svoga posla, nosila je gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze.

- Uvek operem sve nove pantalone pre nego što ih obučem, ali od sada ću sigurno pregledati i sve džepove. Nikad ne želim ponovno da prođem kroz ovako nešto - zaključila je.

Na kraju je otišla u prodavnicu i objasnila šta se dogodilo. Osoblje joj se izvinilo, ali joj je i ponudilo poklon karticu od 40 dolara.

(Espreso.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media