PORODICA OTPUTOVALA NA EGZOTIČNU DESTINACIJU: Odmor iz snova pretvorio se u POTPUNI UŽAS!
Putovanje / Ilustracija, Foto: EPA/TELENEWS

jezivo

PORODICA OTPUTOVALA NA EGZOTIČNU DESTINACIJU: Odmor iz snova pretvorio se u POTPUNI UŽAS!

Ukupni trošak odmora bio je 12.700 funti

Objavljeno:

Penzionisana policajka Met Lisa Viksted iz Eseksa tvrdi da je mrtva ptica bila zarobljena u zamci u restoranu i da je na podu odmarališta na Jamajci bilo ptičjeg izmeta. Britanska porodica tvrdi da je njihov odmor koji su platili 13.000 funti uništen "užasima" u hotelu sa četiri zvezdice, koji je u restoranu imao ptičiji izmet i mrtvu pticu.

Lisa je rezervisala aranžman na Jamajci da bi proslavila penzionisanje iz policijske službe posle 30 godina službe. Ali ona tvrdi da njihov boravak neće zaboraviti dok su živi. Tvrdi da su svuda bile muve, da se ormar srušio na njenog 82-godišnjeg oca, a voda je tekla niz zid sa klima uređaja prema električnim utičnicama.

Lisa tvrdi da je onda njena porodica odlučila da jede negde drugde, a njena ćerka je morala da jede pomfrit i pecivo za božićnu večeru. Hotel je demantovao njene navode da je mrtva ptica uhvaćena u zamci u restoranu i da u restoranu postoje nehigijenski uslovi. Lisa je rekla:

- U trpezariji sa švedskim stolom nalazi se ptičji izmet. Kad sam pogledala gore, videla sa zamku za ptice u kojoj je bila mrtva ptica. Posle toga smo jeli samo u lokalnoj kafani, šolja čaja i kolač sa limunom bio je moj doručak tokom cele nedelje.

- Bili smo zapostavljeni, zaboravljeni i sve čega se sećam sa odmora su problem sa transportom. Ovo je najgori hotel u kome sam odsela i sa neadekvatnom hranom. Božićna večera moje starije ćerke bila je pomfrit i tost hleb.

Lisa je želela da sa roditeljima - starosti 82 i 79 godina – ode na luksuzno letovanje, zajedno sa suprugom i dvoje dece, jer je to bila retka prilika da se porodica okupi. Ali Lisa je rekla da je bila šokirana kad je stigla u hotel, rekavši da je star i loše održavan.

- Ukupni trošak odmora bio je 12.700 funti i platila sam ga paušalno.

Nakon ulaska u svoje sobe, Lisini roditelji navodno su ustanovili da im svetla u kupatilu ne rade, što je Lisa rekla da je dovelo u pitanje njihovu bezbednost kao starijeg bračnog para. Tvrdi da njen otac dva dana nije mogao da se tušira, pa je čak i ormar pao ne njega.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.