PRESTANI BRE DA JOJ GLEDAŠ DU*E! Bila je sa ćerkom u prodavnici i očitala lekciju tipu, a njegov odgovor je UŽAS!
Foto: Tik tok printscreen

TAKO TREBA

PRESTANI BRE DA JOJ GLEDAŠ DU*E! Bila je sa ćerkom u prodavnici i očitala lekciju tipu, a njegov odgovor je UŽAS!

Ne igraj se s mamom i njenim medvedićima

Objavljeno:

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se video koji prikazuje neprijatnu situaciju iz američkog grada Čikaga, a koji je do sada pogledalo već skoro tri miliona ljudi. Video je na svom profilu objavila 21-godišnja Džulija Frank uz opis "Ne igraj se s mamom i njenim medvedićima".

Video prikazuje nju i njenu majku Stefani dok obavljaju kupovinu u trgovini i dok ih istovremeno u stopu prati stariji muškarac. Julia se počela osećati neprijatno te je upozorila majku na muškarca."Prestani gledati guzicu moje kćeri i prestani nas pratiti", Stefani se obratila muškarcu, na što je on njenu ćerku Juliju nazvao kurvom.

Julia je napomenula da je bila obučena u običnu majicu i pantalone, premda to uopšte ne bi trebalo biti bitno. Njena majka zatim je pozvala zaposlenog u trgovini i zamolila ga za pomoć i objasnila mu objasnila situaciju.

Zaposleni je obezbeđenje, koje je muškarca udaljio iz radnje.

"Majka me odgajila da budem snažna žena i govorila mi je da se uvek moram zauzeti za sebe. Nadam se da ću i ja jednog dana to preneti svojoj deci", rekla je Džulija.

"Ako se osećate nelagodno na javnom mestu, obratite se nekom ko bi mogao pomoći. Nikada ne idite prema svom autu a da se ne okrenete iza sebe.Uvek budite na oprezu", dodala je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.