REKLA JE DA JE FOTOGRAF BEBA: Kada je o njoj isplivala istina, roditelji su se sledili ŠTO SU JE PUSTILI U KUĆU!
Foto: Profimedia

JEZIVO

REKLA JE DA JE FOTOGRAF BEBA: Kada je o njoj isplivala istina, roditelji su se sledili ŠTO SU JE PUSTILI U KUĆU!

Amerikanka uhapšena zbog krađe beba

Objavljeno:

Džulijet Parker (38) i njena šesnaestogodišnja ćerka iz Vašingtona završile su iza rešetaka zbog optužbe da su u petak prošle nedelje jednoj majci stavile drogu u kapkejk da bi pokušale, dok je omamljena, da joj otmu novorođenče. Tek kada su uhapšene, klupko je počelo da se omotava i ispostavilo se da je mračna tajna "ženskog klana" Parker još jezivija!

Naime, istraga je pokrenuta 5. februara nakon prijave zabrinute žene da joj je pozlilo kada se surela sa Džulijet i njenom ćerkom u svom domu. Nakon ukazane medicinske pomoći, žena, čiji identitet policija nije želela da otkrije, ispričala je da se osećala pospano, malaksalo i da je povraćala nakon što je probala poslasticu koju je spremila Džulijet Parker, prenosi "Ju-Es-Ej tudej".

- Ona se fizički oporavila, ali je i dalje prestravljena - izjavio je Ed Trojer, portparol okruga Pirs.

Prema priči žrtve, Džulijet se pridružila Fejsbuk grupi koja okuplja mlade mame i roditeljima se predstavila kao fotograf beba. Tako je došla i do svoje žrtve nudeći joj da besplatno fotografiše njeno novorođenče kako bi napravila svoj portfolio.

Mlada mama je pristala i pozvala Parkerovu u svoj dom, ne znajući da se iza priče o besplatnom fotografisanju krije pakleni plan. Tokom treće posete, Džulijet i njena ćerka su žrtvi dale kolač posle kog joj je pozlilo zbog čega ih je uznemirena žena izbacila iz kuće i pozvala policiju.

Policiji je rekla i da je Džulijet jednom prilikom napravila selfije sa novorođenčetom i obrisala otiske prstiju sa svega što je dodirnula, kao i da je nakon poslednje posete Parkerovih nestao njen kjuč od stana.

li su da ova žena nije bila jedina žrtva, već da je Džulijet vrbovala i druge mame.

- Želela je da ukrade bebe stare pet nedelja i mlađe da bi mogla sama da ih odgaja. Planirala je da iz izvede iz države i pretvara se da su bebe njene - rekao je Trojer.

Kandidat za gradonačelnika

Džulijet Parker je bila kanditat za gradonačelnika u Kolorado Springsu u Кoloradu 2019. godine, gde je živela dve godine. Međutim, tada je zauzela drugo mesto.

Interesantno je da je, tokom izborne trke, kao svoje kvalitete navela "poštenje, moralni kodeks, razumevanje, zdrav razum i mogućnost da razmišlja izvan okvira".

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.