OVOG DEČAKA (5) SU MAJKA I OTAC TUKLI DO SMRTI! Mališan je trpeo JEZIVE MUKE celog svog kratkog života (VIDEO)
Par je prvo uputio emotivan apel za pomoć, Foto: Printscreen/Youtube

ovo je jezivo

OVOG DEČAKA (5) SU MAJKA I OTAC TUKLI DO SMRTI! Mališan je trpeo JEZIVE MUKE celog svog kratkog života (VIDEO)

Par je prvo prijavio kako im je sin nestao i uputio emotivan apel za pomoć

Objavljeno:

Majka je prva dva meseca u pritvoru odbijala da prizna zločin i tvrdila da bi se pre ubila nego naudila svojoj porodici, svaljujući krivicu na oca. Dečak (5) iz američke države Ilinois, kog su roditelji prebili nasmrt i zakopali u plitak grob, četiri meseca pre pogibije rekao je lekarima "mama možda nije htela da me povredi", navodi se u dokumentima sa suđenja Džoani Kaningem (36), koja je priznala zločin, i ocu mališana Endrju Frojndu (60), optuženom za prvostepeno ubistvo.

Mali Ejdžej Frojnd žestoko je propatio za vreme svog kratkog života od ruke monstruoznih roditelja koji su ga redovno tukli, i na kraju ubili u aprilu prošle godine. Policija je u januaru 2019. primila dojavu o maltretiranju deteta i zatekla ga prekrivenog modricama, plikovima i posekotinama. Tada je mališan medicinarima rekao da je moguće kako mu to nisu namerno uradili i da ga je "možda neko udario kaišem".

Dečak je navodno ubijen zato što je lagao o vršenju velike nužde u pantalone, takođe se navodi u objavljenim dokumentima sa suđenja. Par je prvo prijavio kako im je sin nestao i uputio emotivan apel za pomoć.

Ispostavilo se da su ga zakopali na desetak kilometara od kuće uvijenog u plastičnu kesu. Obdukcija je otkrila da su uzrok smrti udarci tupim predmetom u predelu glave, a kako tvrdi tužilac pre ubistva su ga naterali da stoji ispod hladnog tuša za kaznu. Otac je policiji obajsnio kako je to bila "blaža kazna, kako ga ne bi tukli", piše Dejli Mejl.

Majka je prva dva meseca u pritvoru odbijala da prizna zločin i tvrdila da bi se pre ubila nego naudila svojoj porodici, svaljujući krivicu na oca. Na suđenju je takođe navedeno da je par sa sinom živeo u jezivim uslovima u kući punoj đubreta, koja je zaudarala na pseći izmet.

Džoani Kaningem posle nagodbe sa tužilaštvom preti 20 do 60 godina u zatvoru, a presuda će biti izrečena 19. marta, dok će Endrju Frojnd izaći pred sud 27. februara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.