MLADIĆ (19) BACIO DEVOJKU SA ČETVRTOG SPRATA, A RAZLOG JE BIZARAN: Nije prihvatila JEDNU STVAR, pa joj PRESUDIO!
Policija / Ilustracija, Foto: Profimedia/Ilustracija

horor

MLADIĆ (19) BACIO DEVOJKU SA ČETVRTOG SPRATA, A RAZLOG JE BIZARAN: Nije prihvatila JEDNU STVAR, pa joj PRESUDIO!

Pokušala da pozove pomoć-

Objavljeno:

Jusef Ali (19) juče je proglašen krivim za nanošenje teških telesnih povreda jer je bacio 18-godišnju devojku s balkona na četvrtom spratu. To je učinio jer je odbila njegovo udvaranje, a pre toga je nožem izbo dve osobe.

Sud u Krojdonu ga nije proglasio krivim za pokušaj ubistva.

Naljutio se i izbo nožem goste

Jusef je 4. avgusta 2019. organizovao zabavu u luksuznom stanu u Bermondseju u jugoistočnom delu Londona. Žrtva, koja nije ranije upoznala Alija, stigla je tamo sa svojim prijateljima.

Aliju se ona svidela i ubrzo je počeo da je dira i grli. Ali, kada ga je ona odbila postao je ljut i agresivan. Kasnije je na zabavu stigla još jedna grupa muškaraca s kojom se Ali posvađao. Uzeo je nož iz kuhinje i počeo da im preti. Većina je uspela da pobegne iz stana, ali je Ali ipak uspeo da izbode dvojicu muškaraca. Obojica su odvedeni u bolnicu i u međuvremenu su se u potpunosti oporavili, prenosi Index.hr.

Pokušala je da pozove pomoć

Devojka je takođe uspela da izađe iz stana i taman je pozvala lift kad joj je Ali prišao. Potrčala je do balkona i pozvala ljude na ulici da potraže pomoć, ali je Ali došao do nje i gurnuo je preko ograde.

Neimenovana žrtva pretrpela je značajne povrede i provela je nekoliko nedelja u bolnici. Na svu sreću, uspela je da se oporavi, ali nije mogla da završi studije ili da se vrati na posao.

Aliju će 5. marta biti izrečena kazna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.