SNIMAK GLEDAJTE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Pedofil prati devojčicu i ide za njom u ulaz, sledi užas! (VIDEO)
Pratio je do škole, Foto: Youtube screenshot

ispala pametnija

SNIMAK GLEDAJTE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Pedofil prati devojčicu i ide za njom u ulaz, sledi užas! (VIDEO)

Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent obližnje psihijatrijske ustanove i policija ga je uhapsila

Objavljeno:

Ovaj uznemirujući snimak iz Rusije pokazuje muškarca koji prati devojčicu u stambenu zgradu nakon što ju je navodno uhodio iz škole. Pukom srećom, devojčica je uspela da nadmudri muškarca i dođe do svog oca pre nego ju je muškarac dohvatio.

Devojčica, devetogodišnja Varvara iz grada Stupina koji se nalazi blizu Moskve, vraćala se kući iz škole kada je visoki muškarac počeo da je prati. Kako prikazuju snimci sa nadzornih kamera, dok devojčica čeka ispred ulaza u zgradu da joj se otvore vrata, sumnjivi čovek čeka na pločniku i zatim ulazi za njom. Malena je posumnjala da nešto nije u redu i odlučila da prevari muškarca sakrivši se u hodniku do lifta pre nego je napustila zgradu.

U međuvremenu, muškarac dolazi do lifta i dok se pretvara da čeka gleda uokolo gde je devojčica. Kad je shvatio da je nema, odustaje od svoje namere i kreće prema izlazu dok devojčica ponovo ulazi u zgradu sa drugim muškarcem za kojeg se kasnije ispostavilo da je njen otac.

- Pratio ju je od škole do naše zgrade. Dok je bila u dućanu, čekao je ispred i zapalio cigaretu - kazala je Olga, majka devojčice. Dodala je kako malena nije imala mobilni sa sobom, a da je sasvim slučajno nabasala na oca izvan zgrade. - To je bila čista sreća, jer on gotovo nikad ne dolazi kući u to vreme. Varvara je rekla da je bila jako uplašena - rekla je majka i dodala kako je uspela da nadmudri muškarca čistom intuicijom. Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent obližnje psihijatrijske ustanove i policija ga je uhapsila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.