Ujeo ga je najopasniji pauk za svetu, sada se bori za život! (VIDEO)

STRAVA I UŽAS

Ujeo ga je najopasniji pauk za svetu, sada se bori za život! (VIDEO)

U ekstremnim slučajevima nakon ujeda ovog pauka može doći do otkazivanja organa, najčešće bubrega, a zatim i do smrti
Objavljeno:

Orlando Andres Jimenez, među prijateljima poznatiji kao Chamo, dobio je teško bubrežno oboljenje, zatvoreni su mu očni kapci i uši nakon što ga je za vrat ujeo najopasniji pauk na svetu.

Youtube/Laurens Venomous
Posledica ovako teškog stanja je toksični otrov koji ovaj pauk ispušta. Chamo je 26. septembra bio u kupatilu koledža u Punta de Bombon, grada na obali Perua, kada je pauk pao sa plafona i ujeo ga za vrat veoma blizu vratne arterije. Lekari veruju da ga je napao čileanski pustinjski pauk, čiji otrov izaziva nekroze na koži.
Youtube/Laurens Venomous
U ekstremnim slučajevima nakon ujeda ovog pauka može doći do otkazivanja organa, najčešće bubrega, a zatim i do smrti. Ovaj student kobnog dana se razboleo u roku od 30 minuta i sada se bori za život. Prebačen je u bolnicu, ali se njegovo zdravstveno stanje dramatično pogoršalo jer je otrov počeo da se širi po celom telu.
Youtube/Laurens Venomous
On je trenutno na dijalizi, a njegova porodica apleovala je javnost kako bi se prikupila pomoć za medicinske troškove. Inače, pauk koji je ujeo studenta poznat je i kao "violina pauk" jer ima crnu mrlju na donjem delu tela koji neodoljivo podseća na ovaj muzički instrument.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.