JA SAM JE UBIO, TO SAM BIO JA! Tinejdžer zadavio trudnu sestru, jer je SRAMOTILA PORODICU
Foto: THE COLONY POLICE DEPARTMENT

JEZIVO

JA SAM JE UBIO, TO SAM BIO JA! Tinejdžer zadavio trudnu sestru, jer je SRAMOTILA PORODICU

Eduardo je naveo da su se posvađali ujutro kobnog dana

Objavljeno:

Viridijana Arevalo (23), koja je bila u osmom mesecu trudnoće, pronađena je mrtva u uličici u teksaškom gradu Koloni u ponedeljak, nakon što je nestala 16. decembra.

Njen 19-godišnji brat Eduardo Arevalo, koji je rekao da je Viridijana osramotila njihovu porodicu, optužen je za ubistvo davljenjem i pokušaj sakrivanja dokaza, piše “Dalas njuz”. Eduardo je priznao policiji da je zadavio svoju sestru i rekao da je to uradio zbog sukoba u porodici.

- Ja sam je ubio, ja sam je ubio – rekao je on detektivima, objašnjavajući da je želeo da zaštiti svoju porodicu i nerođeno dete od svoje sestre.

Eduardo je naveo da su se posvađali ujutro kobnog dana, nakon čega je prišao sestri iza leđa dok je ona sedela na kauču i stavio ruku oko njenog vrata, držeći ga stegnutog sve dok nije prestala da diše. Onda joj je obmotao glavu izolir trakom “jer se plašio da će oživeti”.

Eduardo je sestrino telo stavio u automobil i bacio ga na polje kod Vajrajta, 65 kilometara dalje od Kolonija, misleći da ga tamo niko neće pronaći. Tinejdžer je rekao policiji da je njegova sestra bila “sramota za porodicu” i priznao da je iscenirao njenu smrt da izgleda kao samoubistvo, tako što je ostavio oproštajnu poruku koju su kasnije pronašli rođaci.

foto: THE COLONY POLICE DEPARTMENT

Međutim, Eduardo je pokupio sestrino telo u nedelju ujutro i bacio ga u uličicu na kilometar od njene kuće, a u povratku je stao u restoranu brze hrane.

- Želeo sam da porodica zna gde je Viri – objasnio je Eduardo policiji zašto je premestio njeno telo.

Stariji brat Dijego Arevalo nije komentarisao slučaj, ali je ukazao da je porodica potresena dešavanjima. On je dodao da se njegova sestra radovala što će dobiti devojčicu.

foto: THE COLONY POLICE DEPARTMENT

- Bila je uzbuđena. Oduvek je želela sestru. Bila je jedina devojčica u porodici – istakao je on.

Eduardo je u pritvoru s kaucijom od 1.050.000 dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Dallas Morning News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.