PČELE U OKU, USTAJANJE IZ MRTVIH, BEBA BEZ LICA... Ove bizarne vesti ostavile su nas ZAČUĐENE u 2019. godini!
Foto: Profimedia / Youtube prinscreen

najčudnija dešavanja

PČELE U OKU, USTAJANJE IZ MRTVIH, BEBA BEZ LICA... Ove bizarne vesti ostavile su nas ZAČUĐENE u 2019. godini!

Ovo su samo neke od najbizranijih!

Objavljeno:

Svako ludilo na koje ste pomislili se sigurno negde desilo - a to su dokazale i čudne vesti koje su do nas dolazile u 2019. godini.

Ovo su samo neke od najbizranijih:

Nije znala da je trudna

Loren Čalk (28) rodila je dečaka 2. decembra, nakon što je otkrila da joj je 38 nedelja trudnoće tokom posete lekaru. Ona je rekla da je za svoju iznenadnu trudnoću saznala samo devet dana pre porođaja. Nakon što je u prošlosti pretrpela dva pobačaja, Loren nije mislila da je majčinstvo za nju i bila je iznenađena kada je saznala da je u stvari trudna.

Prerušio se u majku da položi vozački

43-godišnjak iz Porto Velhoa, severni Brazil, lažno se predstavljao kao svoja majka tako što se u utorak prerušio u žensku odeću kako bi polagao četvrti ispit u njeno ime. On je obukao cvetnu bluzu i suknju, našminkao se i nalakirao nokte.

Mačka sa dva lica

Maca Duo je nesvakidašnja - jer je rođena sa čudnim poremećajem. Macina urođena mana, koja je takođe poznata kao kraniofacijalno umnožavanje, znači da je rođena sa jednim telom i glavom, ali sa dva lica.

Oživela posle tri dana u sanduku

70-godišnja baka spašena je od kremiranja u poslednjem trentuku, nakon što se isposavilo da je živa! Finidž Sopadžorn je odvedena u lokalni hram na Tajlandu na budističku sahranu i zadržana je u hladnom sanduku tri dana.

Rođena beba bez lica

Portugalka javnosti poznata tek kao Marlen rodila je Rodriga, sinčića s teškim urođenim abnormalnostima. Naime, on nema ni oči, ni nos, a deo lobanje mu se nikad nije razvio.Ono što je problematično u celom slučaju, piše portugalski tabloid Correio da Manhã, je to da je majka nekoliko puta prošla sva moguća ispitivanja i snimanja i svi su je uveravali da će roditi zdravo dete. No, nažalost, Rodrigo je rođen s takvim urođenim abnormalnostima je svaki novi dan koji proživi pravo čudo. Tri ekografije Marlen je obavila u klinici Ekosado, a dodatnu 5D ekografiju u jednoj drugoj klinici. Tamo su joj rekli da bi dete moglo biti rođeno s deformacijama, no lekar u Ekosadu ju je i dalje uveravao da je sve ok.

Kokain spasio ljudima život

Snimljen je trenutak kada su pronađena tri krijumčara narkotika na obali Kolumbije, koja su koristila pakete kokaina kako bi ostali na vodi nakon što je njihov brod potonuo. Bizarne scene snimljene su u Tihom okeanu 30 nautičkih milja od obale Tumaka, u departmanu Narino u zapadnoj Kolumbiji, nakon što su pripadnici kolumbijske mornarice primetili tri muškarca u vodi.

Galeb spasio čoveka od hapšenja

Jedan galeb spasao je jednog Šveđanina od hapšenja tako što mu je ukrao vrećicu marihuane i odleteo sa njom, prenosi The Leaf Desk. Policajci u civilu patrolirali su Göteborg Cultural Festivalom i uočili ženu sa džointom. Dok su prilazili ženi, spazio ih je muškarac koji je bacio vrećicu u kojoj se navodno nalazila marihuana, što su policajci brzo uočili.

To je njihovu pažnju sa žene usmerilo na muškarca pa su se zaputili prema njemu i krenuli da pokupe sumnjivu vrećicu, ali u tom trenutku je, piše The Leaf Desk, naleteo galeb, kljunom zgrabio vrećicu i odleteo.

Prodavala vodu u kojoj se kupala

Mlada influenserka iz Velike Britanije ima skoro 4 miliona pratilaca na Instagramu. Popularnost je stekla tako što voli da objavljuje provokativne kosplej fotografije, ali i da prodaje vodu u kojoj se kupa, a koja košta skoro 27 evra za flašicu.

Pantljičara joj živela u mozgu

Amerikanka Rejčel Palma trpela je strašne glavobolje, nesanicu, noćne more i halucinacije. Lekari su isprva mislili da je reč o tumor na mozgu, no prava istina bila je puno neobičnija. U glavi joj je, naime, rastao parazit. Lekari su "uljeza" izvadili u jednom komadu i izrezali ga da vide šta je unutra.Radi se o neurocisterkozi, sprečivoj infekciji pantljičare iz svinjetine, koja je vodeći uzrok epilepsije kod odraslih osoba. Palma ni sama ne zna kako se zarazila.

Pas se vratio iz mrtvih

Pas za kojeg se mislilo da je mrtav vratio se svojim vlasnicima, nakon što je uspeo da izađe iz plitkog groba u kojem su ga zakopali. Psa Dika, koji je bio star 18 godina, vlasnici su pronašli nepomičnog na njegovom ćebetu u ruskom selu Novonikolsk.Ali veruje se da se pas probudio malo nakon što je zakopan, uspeo je da se iskopa iz groba i otišao je na obližnji put. Prolaznici su uočili iscrpljenog Dika kako leži pored puta i odveli ga u sklonište za kućne ljubimci. Kasnije su zaposleni u skloništu objavili slike Dika na svojim društvenim medijima u nadi da će mu pronaći novi dom. Dikovi vlasnici su primetili slike i došli do skloništa za kućne ljubimce da ga odvedu kući

Ženi u oku živele pčele

Žena po imenu He završila je u svetskim medijima nakon što je zbog oštrog bola u oku potražila pomoć u bolnici u Pingtungu, na jugu Tajvana.Ženi su se u oku nastanile čak četiri pčele duge tri milimetra, što je prvi takav slučaj zabeležen u medicini. Profesor Hung Či-ting na konferenciji za novinare kazao je da ovako nešto nikada nije viđeno i da je ovo prvi primer živih insekata u nečijem oku.

Beba se rodila u vodenjaku

Nekada se verovalo da su bebe koje se rode u vodenjaku srećne i da će biti zaštićene od utapanja. Ovaj redak fenomen se danas mogao vodeti u Brazilu.Naime, na fotografijama koje je snimila brazilska fotografkinja Jana vidi se beba u vodenjaku takozvanoj vrećici. Dečak po imenu Noa je rođen u brazilskoj bolnici Praia da Costa, a ovako nešto događa se u jednom na sto hiljada porođaja.

Sin tužio roditelje što su ga rodili

U Nju Delhiju, glavnom gradu Indije, dogodio se bizaran sudski spor: sin je tužio roditelje jer su ga na svet doneli bez njegovog pristanka.Rafael Samuel (27) je anti-natalista, čovek koji veruje da bi se ljudi trebalo da se suzdrže od razmnožavanja jer je rađanje dece bez njihovog pristanka moralno pogrešno. Samuel nema ništa protiv dece ili života kao takvog, on jednostavno smatra da nije ispravno davati život ljudskom biću bez njegove dozvole i time ga izložiti svim životnim nedaćama.

Udala se za svoj jorgan

Paskal Selik (49) iz Engleske unajmila je planera venčanja da joj pomogne u pripremanju savršenog dana. Žena se udala za svoj jorgan jer, kako tvrdi, to je „najintimnija i najpouzdanija veza“ u kojoj je ikada bila. Umetnica, koja sebe opisuje kao „bezobraznu, grubu i spektakularnu egzibicionistkinja“, objavila je otvoreni poziv svima koji su želeli da sa njom proslave.

Porodila se žena u komi

Žena koja se već deset godina nalazi u vegetativnom stanju krajem decembra 2018. rodila je dete u zdravstvenoj ustanovi u Finiksu. Pokrenuta je istraga zbog seksualnog zlostavljanja, a izvor blizak zdravstvenoj ustanovi Hacienda HealthCare navodi kako niko od osoblja nije bio svestan da je žena trudna sve dok nije počela da se porađa. Žena se u vegetativnom stanju nalazi već 10 godina i to nakon incidenta u kojem se zamalo udavila, piše Daily Mail.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.