UČITELJICA JE ZA VREME ODMORA U KOLIMA IMALA SE*S SA DVA UČENIKA: Pretila im je, ali to nije najgore u ovoj priči
Foto: Shutterstock

SRAMOTA

UČITELJICA JE ZA VREME ODMORA U KOLIMA IMALA SE*S SA DVA UČENIKA: Pretila im je, ali to nije najgore u ovoj priči

Osuđena na dve i po godine zatvora

Objavljeno:

Učiteljica (37) sa Novog Zelanda osuđena je na dve i po godine zatvora zbog seksualnog odnosa sa dvojicom učenika. Žena, zaposlena na koledžu Blenhejm na Severnom ostrvu je 2018. godine, više puta za vreme ručka izvodila učenike iz škole kako bi imala seksualni odnos u svom automobilu.

Ona je udata za policijskog službenika, a u školi je radila 12 godina, pre nego joj je ukinuta registracija za nastavu zbog odnosa sa tinejdžerima, prenosi Dejli mejl.

Sudija Toni Zohrab rekao je na sudu da je učiteljica dečacima slala seksualno eksplicitne sadržaje na društvenim mrežama, i da im je pretila da nikome ne odaju "njihovu tajnu".

- S obzirom na vašu profesionalnu obuku i iskustvo nastavnika, niko ne bi trebao biti pažljiviji prema potrebama mladih dečaka koji se pretvaraju u muškarce, dok pokušavaju da razviju osećaj za sebe - rekao je sudija Zohrab, prenosi Staf.

Advokati učiteljice su tvrdili da bi kućni pritvor bio najbolji oblik rehabilitacije za nju zbog postojećih problema mentalnog zdravlja.

Tužioci su rekli da je kojim slučajem ona muškarac, a žrtve devojčice, društvena služba se nikada ne bi smatrala kaznom.

foto: Profimedia

- Ovo je seksualno eksploataciono ponašanje odrasle osobe koja je u izjavi sudu navela:

- Vi ste bili studenti, a ja nastavnik za odrasle. Emotivno je manipulisala sa oba dečaka... postojala je određena mera prinude - rekao je tužilac Mark O'Donhju.

Advokati učiteljice tražili su da se njeno ime potisne i rekli da su njena deca maltretirana nakon što su ljudi saznali za navode protiv njihove majke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.