NA POLAGANJE VOZAČKOG JE DOŠLA STARIJA ŽENA: Instruktorki je nešto bilo čudno, ubrzo je otkrila PREVARU (VIDEO)
Prerušio se u majku, Foto: Youtube printscreen / Fokuson news

URNEBESNO

NA POLAGANJE VOZAČKOG JE DOŠLA STARIJA ŽENA: Instruktorki je nešto bilo čudno, ubrzo je otkrila PREVARU (VIDEO)

Kada je 60-godišnja majka Heitora Šiavea, Marija , tri puta pala test, njen predani sin odlučio je da uzme stvari u svoje ruke

Objavljeno:

Polaganje vozačkog ispita uvek je veliki izazov.

Kada je 60-godišnja majka Heitora Šiavea, Marija , tri puta pala test, njen predani sin odlučio je da uzme stvari u svoje ruke.

43-godišnjak iz Porto Velhoa, severni Brazil, lažno se predstavljao kao svoja majka tako što se u utorak prerušio u žensku odeću kako bi polagao četvrti ispit u njeno ime.

On je obukao cvetnu bluzu i suknju, našminkao se i nalakirao nokte.

Zamalo ih je prevario, ali instruktorka je ipak želela dva puta da proveri njegova dokumenta, jer je izgledao prekrupno za ženu, a imao je i čudan piskav glas.

- Njegovo prerušavanje u početku nije bila neuobičajeno, jer sam tek završila testiranje svog petog kandidata, tako da sam bila malo ometena. Međutim, kad sam ušala u automobil i sela pored , brzo sam shvatila da je to muškarac obučen kao žena. - rekla je Alina Mendonka, instruktorka.

Ona je zatim pozvala policiju i Šiavea su priveli.

Šiave se suočava s optužbama za prevaru identiteta i pokušaj obmane vladinog tela. Pušten je uz kauciju dok detektivi otvaraju istragu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.