OVO JE LICE MAJKE MONSTRUMA! Ona je ostavila svoje bebe da umru u najgorim mukama! (FOTO)
Printscreen, Foto: Printscreen

da li postoji kazna za nju?

OVO JE LICE MAJKE MONSTRUMA! Ona je ostavila svoje bebe da umru u najgorim mukama! (FOTO)

Njihova majka, 27-godišnja Keri-En Konli, optužena je za ubistvo

Objavljeno:

Majka iz Australije optužena je za ubistvo pošto je njeno dvoje dece pronađeno mrtvo u pregrejanom automobilu, javlja Bi-bi-si.

Dve devojčice stare jednu i dve godine policajci su pronašli u subotu u automobilu u Kvinslandu. Policija i lekari pozvani su na adresu jedne kuće jedan 13.00 časova. Pokraj kuće je bio parkiran automobil u kojem su se nalazile nesrećne devojčice. Kada su devojčice pronađene, u automobilu je bila temperatura oko 31°C.

foto: Printscreen/fejsbuk

Njihova majka, 27-godišnja Keri-En Konli, optužena je za ubistvo. U Australiji, naime, osoba može biti optužena za ubistvo ako je pokazala “nesmotrenu ravnodušnost prema ljudskom životu”. Osim toga, optužena je i za posedovanje droge. - piše Alo.

Premijerka savezne države Kvinsland Anastasia Palaszuk rekla je da je smrt dece “apsolutna tragedija” te je dodala kako će Odeljenje za dečju sigurnost pregledati slučaj.

“Kada sam čula za to, srce mi je bilo slomljeno”, rekla je ona. Detektiv Mark Vajt rekao je kako je svedok pomogao policiji u rasvetljavanju onoga što se dogodilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.